Cascaval pane

Antreuri
Ușor
30 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • 1. Taiem o felie groasa de cascaval pe diagonala, astfel incat sa obtinem 2 bucati; trebuie ca acesta sa fie rece( nu la temperatura camerei), astfel incat sa nu avem surpriza ca la prajire sa ni se topeasca.
    2.Bucatile de cascaval le tavalim bine , bine prin faina, apoi le trecem prin ou, si la final prin pesmet ; repetam operatiunea ou-pesmet de cca 2-3 ori, pentru a obtine o imbracatura frumoasa pentru cascavalul nostru!
    in amestecul de oua batute se pune sare si piper dupa gust!
    . Cascavalul panetat se pune la prajit in baie de ulei incins, pentru cca 10-15 min, avand grija sa il intoarcem de pe-o parte pe alta, pana capata o culoare aurie. Cand este facut, se pune la scurs pe niste prosoape de hartie, ca sa fie absorbit surplusul de ulei.

Punctează această reţetă

AAlinutza1983

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Tare bun!

am gătit această rețetă
abuz

elviracostantea

Super buun!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Buona non mi ricordavo come farla........grazie

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Uitasem ce gust bun are ! multumesc!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte apetisant!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Nu va fi chiar scrum dar panada va ceda iar cascavalul se va imprastia rebel in tigaie, rezultand o mare porcarie, pentru ca o vom putea "servi" doar la porci.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F.bun!

abuz

anonymous

Daca folosim pesmet panko va iesi o crusta aurie ,frumoasa.

abuz

anonymous

Am sa o incerc

abuz
  • pagina 1 / 3