1. Taiem o felie groasa de cascaval pe diagonala, astfel incat sa obtinem 2 bucati; trebuie ca acesta sa fie rece( nu la temperatura camerei), astfel incat sa nu avem surpriza ca la prajire sa ni se topeasca. 2.Bucatile de cascaval le tavalim bine , bine prin faina, apoi le trecem prin ou, si la final prin pesmet ; repetam operatiunea ou-pesmet de cca 2-3 ori, pentru a obtine o imbracatura frumoasa pentru cascavalul nostru! in amestecul de oua batute se pune sare si piper dupa gust! . Cascavalul panetat se pune la prajit in baie de ulei incins, pentru cca 10-15 min, avand grija sa il intoarcem de pe-o parte pe alta, pana capata o culoare aurie. Cand este facut, se pune la scurs pe niste prosoape de hartie, ca sa fie absorbit surplusul de ulei.
Nu va fi chiar scrum dar panada va ceda iar cascavalul se va imprastia rebel in tigaie, rezultand o mare porcarie, pentru ca o vom putea "servi" doar la porci.
Comentarii (28):
Tare bun!
Super buun!
Foarte bun
Buona non mi ricordavo come farla........grazie
Uitasem ce gust bun are ! multumesc!
Foarte apetisant!
Nu va fi chiar scrum dar panada va ceda iar cascavalul se va imprastia rebel in tigaie, rezultand o mare porcarie, pentru ca o vom putea "servi" doar la porci.
F.bun!
Daca folosim pesmet panko va iesi o crusta aurie ,frumoasa.
Am sa o incerc