Cascaval prajit umplut cu orez
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Orezul spalat si scurs il prajim pe cei 50 gr unt incins ,pana devine alb sidefiu, apoi punem peste orez apa( luam ca masura o cana pentru orez , asa vom stii ca trebuie sa punem 2 cani de apa .
- Folosim aceeasi cana si pentru apa si pentru orez).Condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam la fiert la foc mic acoperit cu capac pana scade apa .
Cascavalul il dam pe razatoarea mica . - Punem tigaia de teflon la incalzit dupa care presaram in ea cascaval ras cat sa acopere fundul tigaii. Pe jumate din cascavalul topit(prajit) puneti orez fiert .
- Cealalta jumatate al cascavalului prajit il pliati peste umplutura apoi prin rasturnare asezati cascavalul pe farfurie .
- Acest tip de cascaval merge foarte bine alaturi de frigarui, sau diverse fripturi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!