Petitchef

Cașcaval pane

O gustare calda ;)

Antreuri
4 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Alegem un cașcaval care să nu fie rotund, pentru a avem felii dreptunghiulare.
    Cașcavalul se taie în patru felii groase.

    Batem într-o farfurie adâncă cele 2 ouă cu o lingură lapte.
    Se poate adăuga în ou și un praf de piper proaspăt măcinat.

    Se trece fiecare felie de cașcaval prin ou, făină, ou și iarăși făină.
    La sfârșit se trece prin ou și prin pesmet.

    Într-o tigaie topim jumătate din cantitatea de unt și prăjim 2 felii de cașcaval pe ambele părți pănă se rumenesc frumos.

    Focul trebuie să fie potrivit, ca să nu le ardem.
    Procedăm la fel și cu celelalte 2 felii de cașcaval.

    Servim imediat.
    Eu am preferat lângă o salată verde cu roșii, castraveți, ceapă verde și ridichi, stropită cu ulei de măsline și oțet balsamic ;)


Poze

Cașcaval pane
Cașcaval pane - poza 2

Întrebări:




Comentarii (21):

Prenume, 13/08/2017

Reteta este arhicunoscuta iar la tine nu e nimic nou!

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
ionut_g2018, 14/12/2018

Exceient

(0) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 13/12/2018

Nu are nicio importanta forma cascavalului daca stii cum sa-l tai. Te complici dandu-l prin faina; daca-l dai de doua ori prin ou si pesmet si este bine acoperit de crusta este deajuns. Cascavalul pane trebuie prajit in baie de ulei ca sa fie prajit uniform pe toate partile si astfel eviti sa-ti iasa din crusta si sa-ti curga, si nu trebuie tinut mult in ulei caci se face foarte repede, in 2-3 minute. Mai exerseaza draga mea desi vad ca retata a fost pusa aici de cativa ani.

(3) (0) Abuz
nairdas, 04/10/2018

O reteta penibil de banala.
Un copil de 12 ani, fara experienta, o poate gati.
"ReteteBauturi", renunta la postari de acest gen !!!
Mai bine, fa copii !!!

(3) (2) Abuz
Lixandra, 20/08/2016

Eu nu folosesc faina deloc , bucatile de cascaval le dau prin ou-pesmet de mai multe ori pana se formeaza o crusta mai groasa si pe urma le prajesc .

(3) (0) Abuz
merceleo, 23/12/2013

Elucubratii = Absurditati, aberatii... vezi DEX

(0) (2) Abuz
06/09/2013

Fff bun

(0) (0) Abuz
06/09/2013

Excelent de bun

(0) (1) Abuz
06/09/2013

Super

(0) (0) Abuz
30/08/2013

Cea Mai Buna Reteta De Cascaval Pane!!! :)

(0) (3) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Egg boats cu cascaval
Egg boats cu cascaval
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Quiche cu sunca, cascaval si iaurt-varianta light
Quiche cu sunca, cascaval si iaurt-varianta light
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează