Nu are nicio importanta forma cascavalului daca stii cum sa-l tai. Te complici dandu-l prin faina; daca-l dai de doua ori prin ou si pesmet si este bine acoperit de crusta este deajuns. Cascavalul pane trebuie prajit in baie de ulei ca sa fie prajit uniform pe toate partile si astfel eviti sa-ti iasa din crusta si sa-ti curga, si nu trebuie tinut mult in ulei caci se face foarte repede, in 2-3 minute. Mai exerseaza draga mea desi vad ca retata a fost pusa aici de cativa ani.
O reteta penibil de banala. Un copil de 12 ani, fara experienta, o poate gati. "ReteteBauturi", renunta la postari de acest gen !!! Mai bine, fa copii !!!
Comentarii (21):
Reteta este arhicunoscuta iar la tine nu e nimic nou!
Exceient
Nu are nicio importanta forma cascavalului daca stii cum sa-l tai. Te complici dandu-l prin faina; daca-l dai de doua ori prin ou si pesmet si este bine acoperit de crusta este deajuns. Cascavalul pane trebuie prajit in baie de ulei ca sa fie prajit uniform pe toate partile si astfel eviti sa-ti iasa din crusta si sa-ti curga, si nu trebuie tinut mult in ulei caci se face foarte repede, in 2-3 minute. Mai exerseaza draga mea desi vad ca retata a fost pusa aici de cativa ani.
O reteta penibil de banala.
Un copil de 12 ani, fara experienta, o poate gati.
"ReteteBauturi", renunta la postari de acest gen !!!
Mai bine, fa copii !!!
Eu nu folosesc faina deloc , bucatile de cascaval le dau prin ou-pesmet de mai multe ori pana se formeaza o crusta mai groasa si pe urma le prajesc .
Elucubratii = Absurditati, aberatii... vezi DEX
Fff bun
Excelent de bun
Super
Cea Mai Buna Reteta De Cascaval Pane!!! :)