Intr-un bol amestecam toate ingredientele de la marinata, punem carnea in ea si lasam deoparte , la temperatura camerei aproximativ 30min.
Intre timp, cat sta carnea la marinat , noi ne ocupam de garnitura.
Intr-un vas care merge la cuptor, punem cartofii, morcovii si feliile de mar intercalate printre ele. Punem sare si piper si stropim totul cu ulei de masline- nu adaugam deloc apa.
Acoperim vasul cu capac sau folie alimentara si dam la cuptor la foc potrivit 35-40min....ultimile 10min. descoperim si lasam sa se rumeneasca putin.
Punem pesmetul pe o farfurie mai mare. Scoatem canea din marinata si trecem fiecare bucatica prin pesmet. Le punem pe o tava , si ne ocupam de ficatei. In marinata ramasa , adaugam toti ficateii si apoi procedam la fel ca si cu carnea.
Incingem uleiul intr-o tigaie incapatoare si punem mai intai carnea sa se rumeneasca pe ambele parti. Scoatem pe servetele absorbante . Procedam la fel si cu ficateii.