Otet de mere

Otet de mere
Altele
2 porții
Foarte ușor
10 min
367 Kcal

Ingrediente

2
Cost estimat: 1.98 (0.99€/porție)

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Trandafiri din mere


      Preparare

      • Orice vas folositi, se umple cu 1/2 mere si restul apa,adaugati zaharul sau mierea si acoperiti vasul cu un tifon dublu.
      • Se amesteca apoi in fiecare zi,iar in momentul in care fructele se lasa la fundul vasului nu se mai amesteca ci se lasa sa se limpezeasca.Deasupra se va forma o ciuperca,aceasta dandu-i taria.Se lasa chiar si un an sau mai putin asa si se trage in sticle.Nu va panicati pentru ca si in sticla face ciuperca si sa nu puneti dopul inchis ermetic.
      • Acest otet nu provoaca aciditate si este foarte sanatos.Nu este necesar sa puneti mere intregi,se poate face foarte bine si din cojile de mere curatate.La noi asa a inceput totul.

      Nutriție

      pentru 1 porție / pentru 100 g
      Calorii: 367Kcal
      • Carbo: 89.6g
      • Grăsimi: 0.2g
      • Grăsimi sat.: 0g
      • Proteine: 0.6g
      • Fibre: 1.5g
      • Zahăr: 87.6g
      • ProPoints: 10
      • SmartPoints: 22
      Informații nutriționale pentru 1 porție (175g)

      Întrebări


      Poze cu rețata gătită de membri

      Comentarii

      Punctează această reţetă:

      28/09/2021

      Asta nu este reteta de bucatar profesionist!

      (0) (0) abuz
      02/09/2013

      E ok

      (0) (0) abuz
      22/08/2013

      Este reteta pe care o foloseste si sora mea...si-i miese un otet foarte bum .

      (0) (0) abuz
      20/11/2012

      Este f buna pagina nu pot sa votez max din cauza aranjamenelor de reclame care acopera stelutele ok am reusit f bun articolul

      (0) (0) abuz
      08/08/2011

      Este foarte important ca vasul in care se prepara otetul sa nu stea la lumina, dar are nevoie de caldura intre 20-30 grade. Anul trecut am pus merele intr-un borcan (transparent) la lumina si in loc de fermentatie acetica au avut fermentatie lactica. Rezultatul: gust de muraturi :o.

      (0) (0) abuz



      +