Ingrediente: aprox. 1 kg carne de vita sau de porc , 500 g sos de rosii pentru friptura, o cutie de ciuperci sau piure de cartofi, patrunjel verde pentru...
Ingrediente: aprox 800 g pulpa de porc aprox 800 g cartofi rosii o ceapa ulei amestec de condimente ( plicul contine : sare iodata 32%, maghiran, ceapa,...
Ingrediente: 750 g cotlet de porc 6 ardei Kapia rosii, galbeni 2 oua 1-2 morcovi 50 ml ulei 2 linguri ulei de masline 20 g costita fiarta si afumata (sau...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: 1 kg pulpa de porc dezosata - bucata intreaga Pentru sos : o lingura miere de albine o lingurita mustar o lingura hrean ras 100 ml linguri vin...
Ingrediente: 5-6 pulpe pui partea superioara 400 g piept de porc 2 ardei grasi (rosii, galbeni , verzi , de care dispuneti) 5-6 bucati ceapa slanina afumata...
Ingrediente: Pentru friptura: 800 g carne de porc (pulpa sau ceafa) sare, piper, mix condimente pentru preparate la - gratar Pentru paste: 300 g spaghete...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: Ingrediente pentru friptura: 500 g pulpa de porc 3 catei de usturoi 200 ml vin rosu 3 rosii sare patrunjel verde 50 ml ulei sau untura de porc 1/2...