Pulpele de pui trebuie sa fie mai maruntele . Se dezoseazasi se pun deoparte . Pieptul de porc se portioneaza in cuburi potrivite ,la fel si slanina. Se pune intr-un vas circa 150 ml ulei punem sare, delikat si piper din abundenta.
Curatam ardeii si ceapa . Ii spalam sub jet de apa si ii portionam . Amestecam uleiul cu condimentele amintite mai sus si obtinem baitul in care vom pune bucatile de carne ,slanina afumata, ceapa si ardeii. Amestecam totul ca baitul sa patrunda toate ingredientele , acoperim vasul si il dam la rece pentru 3-4 ore .
Dupa ce lasat carnita,slanina, impreuna cu ceapa si ardeii la odihna in bait incepem sa tragem totul pe tepusele de lemn . Incepem cu carnita de pui , punem o buc de slanina , ardei , ceapa , carne de porc , iar slanina .
Ordinea o stabiliti in functie de preferinta fiecaruia . Asezati frigaruile pe gratarul incins unde le veti lasa pana se rumenesc frumos .
Comentarii:
Buneeeee,f.bune!