Frigarui la gratar

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
3 h 20 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare3 ore
Gătire20 min
  • Pulpele de pui trebuie sa fie mai maruntele . Se dezoseazasi se pun deoparte . Pieptul de porc se portioneaza in cuburi potrivite ,la fel si slanina. Se pune intr-un vas circa 150 ml ulei punem sare, delikat si piper din abundenta.
  • Curatam ardeii si ceapa . Ii spalam sub jet de apa si ii portionam . Amestecam uleiul cu condimentele amintite mai sus si obtinem baitul in care vom pune bucatile de carne ,slanina afumata, ceapa si ardeii. Amestecam totul ca baitul sa patrunda toate ingredientele , acoperim vasul si il dam la rece pentru 3-4 ore .
  • Dupa ce lasat carnita,slanina, impreuna cu ceapa si ardeii la odihna in bait incepem sa tragem totul pe tepusele de lemn . Incepem cu carnita de pui , punem o buc de slanina , ardei , ceapa , carne de porc , iar slanina .
  • Ordinea o stabiliti in functie de preferinta fiecaruia .
    Asezati frigaruile pe gratarul incins unde le veti lasa pana se rumenesc frumos .
LLorycarp

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

25/03/2012

Buneeeee,f.bune!

(0) (0) abuz