Ardeii se tai patrate cu latura cam de 1,5cm nu e nevoie sa masurati cu centimetru. Ceapa se taie o data in doua si apoi fiecare jumatate in 2 sau in 3, pe lungime, in functie de marime. Se desfac foile una de alta.
Rosiile se taie intai in doua si apoi in 3-4 pe lungime. Carnea se taie cubulete si se codimenteaza. Asezam totul pe betele de frigarui. A regulile mele de asezare pe care le puteti urma sau nu.
Prima data pun o bucata de ceapa si una de ardei cu partea curbata in sus, apoi o bucata de carne si apoi o bucata de rosie cu partea curbata in jos, apoi la fel ceapa si ardei in sus, carne, rosie in jos.
Foarte important ca la rosie batul sa treaca prin pielita pentru ca altfel ve-ti pierde rosiile pe gratar. Intre timp incingheti bine gratarul.
Cand jarul e fierbinte dar fara flacari asezati frigaruile pe gratar. Le frigeti bine pe ambele parti si apoi le asaltati. Sunt delicioase chiar si pentru cei care cred ca cea mai buna leguma e carnea.
Comentarii:
Foarte bun
Delicios
Naspa
Superrrr...