Frigarui de porc

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Ardeii se tai patrate cu latura cam de 1,5cm nu e nevoie sa masurati cu centimetru. Ceapa se taie o data in doua si apoi fiecare jumatate in 2 sau in 3, pe lungime, in functie de marime. Se desfac foile una de alta.
  • Rosiile se taie intai in doua si apoi in 3-4 pe lungime. Carnea se taie cubulete si se codimenteaza. Asezam totul pe betele de frigarui. A regulile mele de asezare pe care le puteti urma sau nu.
  • Prima data pun o bucata de ceapa si una de ardei cu partea curbata in sus, apoi o bucata de carne si apoi o bucata de rosie cu partea curbata in jos, apoi la fel ceapa si ardei in sus, carne, rosie in jos.
  • Foarte important ca la rosie batul sa treaca prin pielita pentru ca altfel ve-ti pierde rosiile pe gratar. Intre timp incingheti bine gratarul.
  • Cand jarul e fierbinte dar fara flacari asezati frigaruile pe gratar. Le frigeti bine pe ambele parti si apoi le asaltati. Sunt delicioase chiar si pentru cei care cred ca cea mai buna leguma e carnea.
dulcineeaDulcineea

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

14/02/2014

Foarte bun

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
05/08/2012

Delicios

(0) (0) abuz
13/01/2012

Naspa

(0) (0) abuz
10/09/2011

Superrrr...

(0) (0) abuz