Varza tocat cu robotul.Apoi pus-o in cratita cu sare si 2 linguri de vin, acoperit-o cu un bol ,nu cu capacul corespunzator, pentru ca varza a depasit volumul cratitei si trebuie sa se creeze un circuit de aer si vapori in vas ,ca intr-un cuptor si lasat la foc mare 3-4 minute,apoi redus focul la minim. Dupa 15 minute,amestecat varza, scazuse volumul si adaugat costitele preparate ca mai jos.
Intretimp pregatit costitele tot intr-un vas asemanator, deci cu frigere fara ulei. incins vasul,pana acul termocontrolului a ajuns la inceputul zonei verzi,redus focul la minimum,apoi puns carnea cate 2 minute pe fiecare parte ,pana s-a rumenit.
Inchis focul , adaugat ulei,mult marar ,boia de ardei dulce, gustat de sare si pus capacul.Si asta a fost tot.mancat si uitat sa fac poza de final in farfurie.Dar cu proxima ocazie sa mai uit si sa adaug poza.