Varza se curata de frunzele vestede si se taie fideluta, cu un cutit bine ascutit, in asa fel incat sa fie cat mai subtire. Se presara cu sare si se lasa circa o jumatate de ora, dupa care se freaca cu mana si se stoarce de zeama.
Intre timp ceapa se taie solzisori si se pune in ulei la calit. Ardeiul se taie cubulete si se adauga peste ceapa atunci cand aceasta incepe sa prinda culoare. Rosiile se dau pe razatoarea mare pentru a scapa de pielita si a ramane cu un suc de rosii proaspat pe care il vom adauga in cratita peste ceapa si ardei amestecand sa nu se prinda.
Stoarcem varza bine si o adaugam in cratita amestecand. Dupa cateva minute adaugam 2 cani de apa si lasam sa fiarba. Cand varza incepe sa se inmoaie adaugam feliutele de carnati si lingurile de bulion , amestecam si continuam fierberea.
Dupa ce a fiert varza si apa a scazut adaugam verdeturile tocate, sare si piper dupa gust. Mai lasam cateva minute focul pornit apoi il oprim si acoperim cu un capac gata numai pofta sa aveti la masa!
Comentarii (43):
Nu incerccati...
Super
Excelent
Delicioasa
Pur si simplu delicioasa
Foarte buna!!
Reteta foarte simpla si practica!
Super buna.
Foarte buna!!
Super