Petitchef

Varza calita cu carnati de casa,in vas ceramic

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Etapa 1 - Varza calita cu carnati de casa, in vas ceramic
    Se gusta varza,iar daca este prea acra sau prea sarata se lasa cateva ore in apa rece.
  • Etapa 2 - Varza calita cu carnati de casa, in vas ceramic
    Curatam ceapa,se spala si se toaca marunt apoi se caleste in untura incinsa intr-o tigaie mai mare.
  • Etapa 3 - Varza calita cu carnati de casa, in vas ceramic
    Varza se toaca marunt, fideluta,apoi se stoarce bine de zeama si se caleste impreuna cu ceapa( deja calita putin),cca 30 de minute, amestecand din cand in cand.
  • Etapa 4 - Varza calita cu carnati de casa, in vas ceramic
    Se presara boiaua dulce,piperul macinat,cimbrul ,semintele de chimen,se amesteca apoi se adauga si sucul de rosii.
    Se amesteca usor,cu lingura de lemn.
  • Etapa 5 - Varza calita cu carnati de casa, in vas ceramic
    Ei bine, inversa intr-un bol ceramică, se aseaza carnatii deasupra ,intregi (se inteapa cu o furculita, din loc in loc) sau taiati bucati mai mici,apoi se da vasul in cuptorul incalzit putin si se lasa cam o ora, sa se rumeneasca usor.
  • Se serveste fierbinte alaturi de o mamaliga aburinda si cu ardei iute.


Poze

Varza calita cu carnati de casa, in vas ceramic
Varza calita cu carnati de casa, in vas ceramic - poza 2
Varza calita cu carnati de casa, in vas ceramic - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

03/02/2013

Varza este la cuptor, astept reactiile celor flamanzi :)

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Varza cu bacon
Varza cu bacon
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Sos de cârnați: gustos și ușor de preparat
Sos de cârnați: gustos și ușor de preparat
4 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează