Spalam varza murata, o lasam la scurs apoi o taiem marunt. Taiem si afumatura in bucatele mici si deasemenea, ceapa.
Calim ceapa in putin ulei, apoi adaugam si afumatura si mai lasam 5 minute pe foc mic invartind mereu. Dupa ce s-au calit impreuna adaugam varza tocata, 2 cani de apa, pasta de tomate, cimbrul si frunzele de dafin.
Amestecam bine in ele apoi le lasam sa fiarba acoperit, pe foc mic. Amestecam din cand in cand. Dupa jumatate de ora luam capacul si lasam sa mai scada. O sa dureze in jur de 2 ore.
Cand mancarea e aproape gata, o bagam 15 minute in cuptor pentru a se rumeni frumos deasupra.
Mi-nu-na-ta ! Nu am tangenta cu bucataria, dar de nevoie, mai cochetez cu ea . Am facut reteta asta, si a placut inclusiv oaspetilor meu, multumesc frumos .
Este o reteta excelenta , mai ales ca imi aminteste de mancarea aceasta ce o facea bunica. Va multumesc; De fapt intodeauna am gasit retete bune, gustoase si ne prea costisitoare.
Comentarii (31):
Mi-nu-na-ta ! Nu am tangenta cu bucataria, dar de nevoie, mai cochetez cu ea . Am facut reteta asta, si a placut inclusiv oaspetilor meu, multumesc frumos .
Este a 2-a oară când gătesc acrastă rețetă. Este cea mai bună!!!
Foarte bun!
Super, acum pun sa fac !
Aveam pofta de varza cu afumatura:) super buna!
F buna reteta ..........yumi....
Smechera
Asa da fffffffff bun
I like
Este o reteta excelenta , mai ales ca imi aminteste de mancarea aceasta ce o facea bunica. Va multumesc;
De fapt intodeauna am gasit retete bune, gustoase si ne prea costisitoare.