Tarte din cartofi cu spanac
Ingrediente
4
Pentru aluat ai nevoie de:
Pentru umplutura ai nevoie de:
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Cureti cartofii,il speli,il foerbi si il pasezi.Adaugi in piureul obtinut laptele,untul,faina,galbenusurile,sare si piper dupa gust.
- La final adaugi albusurile batute spuma si amesteci.Ungi cu unt forme de tarta,le tapetezi cu faina,pui aluatul de cartofi si le dai la cuptor pentru 25 de minute.
- Cat timp se coc tartele,speli spanacul,il fierbi 5 minute in apa clocotita cu sare,apoi il scurgi si il toci.Faci un sos alb din unt,faina si lapte pe care-l fierbi pe foc pana se ingroasa,il dai deoparte si-l lasi sa se raceasca.
- Amesteci sosul alb cu cascavalul ras si spanacul fiert si tocat si umplu tartele coapte.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
E foarte delicioasa
am gătit această rețetă
Punctează această reţetă