Petitchef

SOS DE SPANAC CU OCHIURI DE OUA

Felul principal
2 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Spanacul se spala bine din mai multe ape.Se pune la fiert in apa cu sare, cand apa fierbe si se lasa 20 minute. Cand este gata spanacul se scurge de apa, se lasa sa se raceasca si se toaca marunt.
  • Intr-o cratita se pune uleiul la incins, dupa care se adauga faina, se amesteca si se lasa un pic sa se prajeasca, dupa care se adauga laptele incet ca la maioneza amestecand continuu, dupa care se lasa sa fiarba un pic sosul.
  • Se adauga usturoiul pisat, sarea si spanacul tocat si se mai lasa un pic pe foc amestecand continuu.Se serveste cu ochiuri de oua, canat prajit.


Poze

SOS DE SPANAC CU OCHIURI DE OUA
SOS DE SPANAC CU OCHIURI DE OUA - poza 2
SOS DE SPANAC CU OCHIURI DE OUA - poza 3
SOS DE SPANAC CU OCHIURI DE OUA - poza 4
SOS DE SPANAC CU OCHIURI DE OUA - poza 5
SOS DE SPANAC CU OCHIURI DE OUA - poza 6

Întrebări:




Comentarii (26):

07/11/2022

Foarte buna Multumim

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/02/2015

F.buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/05/2014

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/06/2013

Sa pui si un pic de smantana si mai putin cu faina ;)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/06/2013

Foarte buna!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Dia, 27/05/2021

Si cantitatile unde sunt? Le-a mancat?

(0) (0) Abuz
05/06/2015

Scurt si la subiect! imi place! :)

(0) (0) Abuz
15/04/2014

Eu am 13 ani si m-ai ajutat foarte mult

(0) (0) Abuz
05/04/2014

Arata bine

(0) (0) Abuz
04/02/2014

Sper sa-ti placa ...))))))))))))

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează