Sos de spanac cu ochiuri de oua

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

2

Preparare

Preparare40 min
Gătire20 min
  • Spanacul se spala bine din mai multe ape.Se pune la fiert in apa cu sare, cand apa fierbe si se lasa 20 minute. Cand este gata spanacul se scurge de apa, se lasa sa se raceasca si se toaca marunt.
  • Intr-o cratita se pune uleiul la incins, dupa care se adauga faina, se amesteca si se lasa un pic sa se prajeasca, dupa care se adauga laptele incet ca la maioneza amestecand continuu, dupa care se lasa sa fiarba un pic sosul.
  • Se adauga usturoiul pisat, sarea si spanacul tocat si se mai lasa un pic pe foc amestecand continuu.Se serveste cu ochiuri de oua, canat prajit.

Punctează această reţetă

DDiviana

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Foarte buna Multumim

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F.buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Sa pui si un pic de smantana si mai putin cu faina ;)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna!!!

am gătit această rețetă
abuz

Dia

Si cantitatile unde sunt? Le-a mancat?

abuz

anonymous

Scurt si la subiect! imi place! :)

abuz

anonymous

Eu am 13 ani si m-ai ajutat foarte mult

abuz

anonymous

Arata bine

abuz

anonymous

Sper sa-ti placa ...))))))))))))

abuz
  • pagina 1 / 3