Sos de spanac cu ochiuri de oua
Ingrediente
2
Preparare
Preparare40 min
Gătire20 min
- Spanacul se spala bine din mai multe ape.Se pune la fiert in apa cu sare, cand apa fierbe si se lasa 20 minute. Cand este gata spanacul se scurge de apa, se lasa sa se raceasca si se toaca marunt.
- Intr-o cratita se pune uleiul la incins, dupa care se adauga faina, se amesteca si se lasa un pic sa se prajeasca, dupa care se adauga laptele incet ca la maioneza amestecand continuu, dupa care se lasa sa fiarba un pic sosul.
- Se adauga usturoiul pisat, sarea si spanacul tocat si se mai lasa un pic pe foc amestecand continuu.Se serveste cu ochiuri de oua, canat prajit.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte buna Multumim
am gătit această rețetă
anonymous
F.buna
am gătit această rețetă
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
Sa pui si un pic de smantana si mai putin cu faina ;)
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna!!!
am gătit această rețetă
Dia
Si cantitatile unde sunt? Le-a mancat?
anonymous
Scurt si la subiect! imi place! :)
anonymous
Eu am 13 ani si m-ai ajutat foarte mult
anonymous
Arata bine
anonymous
Sper sa-ti placa ...))))))))))))
Punctează această reţetă