Se pun ouala si untul intr-o tigaie non-aderenta, la foc minim. Amestecam compozitia, dupa care adaugam sunculita, cascavalul, mararul si ceapa. Lasam focul mic, pentru ca ouale sa iasa cremoase, iar cand este gata le asezam pe farfurie. Acum, paine nu putea ramane nici ea asa fada. Am pus-o in tigaia non-aderenta sa se prajeasca, fara ulei sau alte grasimi, cam un minut pe fiecare parte. Astfel are un gust mai bun decat in prajitor, de parca ar fi incalzita pe vatra. Am servit omleta cremoasa cu painea prajita si credeti-ma "it was like seven heaven". Eu un mic dejun de milioane. Cred ca maine se va intampla un remake.
Comentarii:
!
Destul de bine dar mereu este loc si de mai bine
Bun
O so fac deseara pentru ,angerasii mei,mai vreau ideii,pentru ,prepararea mancarii de,seara,mmmmmm.
As nacao din poza
E banala