Se caleste ceapa, se adauga carnea , orezul, bulionul , patrunjelul si piperul ,se impacheteaza cate o lingura de compozitie in cate o foaie de varza, se aseaza straturi de sarmale intr-un dovleac, intercalate de felii de bacon.Se pune dovleacul intr-o tava termorezistenta si se da la cuptor.
Comentarii (20):
Tii
Interesanta. Idee nu am gatit niciodata sarmale in dovleac
Ce idee...geniala...
Excelenta reteta
Arata belea! Azi voi face pentru prima oara aceasta reteta. Abia astept sa mananc. :D
Excelenta reteta
Super!
Sunt si extrem de gustoase. Merg amestecate, in varza, frunze de vita, de tei si stevie. Savoarea este deosebita.
Am facut asemenea sarmale si pot spune ca sunt EXCELENTE!
Cu siguranta ca sant fff bune voi incerca
Oreteta cu adevarat inedita; banuiesc ca sunt si f gustoase