Sarmale in dovleac

Felul principal
8 porții
Ușor
5 ore

Ingrediente

8

Preparare

Preparare4 ore
Gătire1 oră
  • Se caleste ceapa, se adauga carnea , orezul, bulionul , patrunjelul si piperul ,se impacheteaza cate o lingura de compozitie in cate o foaie de varza, se aseaza straturi de sarmale intr-un dovleac, intercalate de felii de bacon.Se pune dovleacul intr-o tava termorezistenta si se da la cuptor.
SShari

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
Theodora, 19/11/2013

Tii




Interesanta. Idee nu am gatit niciodata sarmale in dovleac

(0) (0) abuz
04/11/2013

Ce idee...geniala...

(0) (0) abuz
22/10/2013

Excelenta reteta

(0) (0) abuz
26/09/2013

Arata belea! Azi voi face pentru prima oara aceasta reteta. Abia astept sa mananc. :D

(0) (0) abuz
05/09/2013

Excelenta reteta

(0) (0) abuz
25/08/2013

Super!

(0) (0) abuz
24/08/2013

Sunt si extrem de gustoase. Merg amestecate, in varza, frunze de vita, de tei si stevie. Savoarea este deosebita.

(0) (0) abuz
22/08/2013

Am facut asemenea sarmale si pot spune ca sunt EXCELENTE!

(0) (0) abuz
acctor_n2013
acctor_n2013, 22/08/2013

Cu siguranta ca sant fff bune voi incerca

(0) (0) abuz
22/08/2013

Oreteta cu adevarat inedita; banuiesc ca sunt si f gustoase

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2