Petitchef

Sarmale in vas roman

Felul principal
4 porții
1 oră
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se toaca ceapa marunt si se amesteca cu restul ingredientelor.
    Amestecam bine pana la omogenizare.
    Invelim sarmalele in foi de varza sau vita de vie.
    La fundul vasului punem varza tocata marunt.
    Apoi aranjam sarmalele in vas, punem cateva foi de dafin si boabe de piper.
  • Turnam putin bulion deasupra.
    Si terminam cu putina varza tocata si se pune apa cat sa le acopere, sub vas se pune o tava cu apa caci va mai curge zeama din vas.
    Punem capacul si dam la cuptorul preincalzit la foc mediu timp de 2 ore poate mai mult se mai verifica intre timp daca au fiert.
  • Sunt gata fierte cand au rumenit putin deasupra.
    Sunt foarte bune, mult mai bune decat fierte in oala pe aragaz.
    Se servesc cu ardei iute, mamaliga si smantana.Va doresc pofta buna!!!


Poze

Sarmale in vas roman
Sarmale in vas roman - poza 2
Sarmale in vas roman - poza 3
Sarmale in vas roman - poza 4
Sarmale in vas roman - poza 5
Sarmale in vas roman - poza 6
Sarmale in vas roman - poza 7
Sarmale in vas roman - poza 8
Sarmale in vas roman - poza 9
Sarmale in vas roman - poza 10
Sarmale in vas roman - poza 11
Sarmale in vas roman - poza 12
Sarmale in vas roman - poza 13

Întrebări:




Comentarii:

constanta_s2014
constanta_s2014, 29/12/2021

Slabuta de tot reteta! Zici ca pui 2 cepe, dar la cata carne tocata? Ce fel de carne, de porc, de vita, de pasare? Care este raportul intre cantitatea de carne si cea de orez? Ce cauta patrunjelul in sarmalele cu varza murata? Patrunjel pui la perisoare, la chiftele sau la alte umpluturi(ardei, dovlecei, rosii, frunze de vita, de stevie etc.)! Ar mai trebui niste cimbru si niste slaninuta afumata dar, ma rog, poate nu sunt pe gustul tau, desi astea dau un gust excelent si majoritatea gospodinelor le folosesc! Asadar, doar o steluta pentru munca depusa nu pentru rezultat! P.S. Probabil ca te vei simti atacata iar din orgoliu vei spune ca " face fiecare cum ii place", dar aici nu e vorba de "cum ii place" ci de a fi mai receptiva la niste sugestii care, daca ai tine cont de ele, ti-ar aduce un plus de gust si savoare in farfurie!

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sarmale din kale (la cuptor)
Sarmale din kale (la cuptor)
20 porții
45 min
Foarte ușor
Rețetă Chifteluțe turcești - köfte
Chifteluțe turcești - köfte
10 porții
20 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Hachis parmentier (plăcinta ciobanului) de neratat
Hachis parmentier (plăcinta ciobanului) de neratat
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Hachis parmentier - varianta usoara
Hachis parmentier - varianta usoara
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Retete de …sarmale Retete de …sarmale

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează