Este foarte dur postul daca nici varza nu se mai pune la sarmale.Sunt de 2x norocoasa: nu sunt incepatoare in gastronomie si nu am partea aceasta cu postul
Ce-i asta? N-am inteles nimic. Am impresia ca nu mai stii nici macar sa gandesti romaneste d'apoi sa si vorbesti romaneste. M-am chinuit totusi sa decriptez ce ai vrut sa spui si am ajuns la concluzia ca reteta e vai mama ei. Unde ai mai auzit tu sa se fiarba orezul inainte? Ceapa se caleste impreuna cu ciupercile si putin morcov dat pe razatoarea mica, se adauga orezul nefiert, sare, piper, putin cimbru (n-ai nevoie de condimente pentru sarmale, numai habarnistele folosesc asa ceva), putina boia dulce si iute, o lingura de bulion si se pica cate putina apa pana incepe sa se umfle putin orezul, apoi se ia din compozitie cu lingurita si se formeaza sarmalele in foi de varza sau vita, care se fierb pe aragaz si apoi in cuptor cu inca o lingura de bulion si apa pana se fierbe bine varza sau vita si orezul si n-o sa fie gata in niciun caz in 25 min cum zici tu. Of, of, e de rasul curcilor reteta ta. Si de ce numai 2 portii? Manjesti oalele pentru 2 portii?
Comentarii:
DELICIOASE ACESTE SARMALE DE POST !
Este foarte dur postul daca nici varza nu se mai pune la sarmale.Sunt de 2x norocoasa: nu sunt incepatoare in gastronomie si nu am partea aceasta cu postul
Iti bati joc de noi?! Vad ca ai pus si 1 peste, dar nu spui cat de mare si de care!
Excelente
ESTE O RETETA?
Unde-i sarmaua ???!!! Lipsesc etapele 3,4 etc. ???
Ce-i asta? N-am inteles nimic. Am impresia ca nu mai stii nici macar sa gandesti romaneste d'apoi sa si vorbesti romaneste. M-am chinuit totusi sa decriptez ce ai vrut sa spui si am ajuns la concluzia ca reteta e vai mama ei. Unde ai mai auzit tu sa se fiarba orezul inainte? Ceapa se caleste impreuna cu ciupercile si putin morcov dat pe razatoarea mica, se adauga orezul nefiert, sare, piper, putin cimbru (n-ai nevoie de condimente pentru sarmale, numai habarnistele folosesc asa ceva), putina boia dulce si iute, o lingura de bulion si se pica cate putina apa pana incepe sa se umfle putin orezul, apoi se ia din compozitie cu lingurita si se formeaza sarmalele in foi de varza sau vita, care se fierb pe aragaz si apoi in cuptor cu inca o lingura de bulion si apa pana se fierbe bine varza sau vita si orezul si n-o sa fie gata in niciun caz in 25 min cum zici tu. Of, of, e de rasul curcilor reteta ta. Si de ce numai 2 portii? Manjesti oalele pentru 2 portii?
De cacat