Petitchef

Sarmale de post

Felul principal
2 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Ceapa si ciupercile le-am calit in putin ulei dupa care am adaugat bulionul.
  • Pus intr-un castron cam 3 hera(lingura speciala pt.orez) de orez,apoi am adaugat 1 peste 2 si cu restul ingredientelor(condimentele,sarea si piperul).

Rețete inrudite

YouTube

Pad thaï cu tofu


Poze

Sarmale de post
Sarmale de post - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

angela silvina_i2013
angela silvina_i2013, 03/09/2016

DELICIOASE ACESTE SARMALE DE POST !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/09/2016

Este foarte dur postul daca nici varza nu se mai pune la sarmale.Sunt de 2x norocoasa: nu sunt incepatoare in gastronomie si nu am partea aceasta cu postul

(0) (0) Abuz
03/09/2016

Iti bati joc de noi?! Vad ca ai pus si 1 peste, dar nu spui cat de mare si de care!

(0) (0) Abuz
03/09/2016

Excelente

(0) (0) Abuz
traiantanasescu
traiantanasescu, 03/09/2016

ESTE O RETETA?

(0) (0) Abuz
03/09/2016

Unde-i sarmaua ???!!! Lipsesc etapele 3,4 etc. ???

(1) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 03/09/2016

Ce-i asta? N-am inteles nimic. Am impresia ca nu mai stii nici macar sa gandesti romaneste d'apoi sa si vorbesti romaneste. M-am chinuit totusi sa decriptez ce ai vrut sa spui si am ajuns la concluzia ca reteta e vai mama ei. Unde ai mai auzit tu sa se fiarba orezul inainte? Ceapa se caleste impreuna cu ciupercile si putin morcov dat pe razatoarea mica, se adauga orezul nefiert, sare, piper, putin cimbru (n-ai nevoie de condimente pentru sarmale, numai habarnistele folosesc asa ceva), putina boia dulce si iute, o lingura de bulion si se pica cate putina apa pana incepe sa se umfle putin orezul, apoi se ia din compozitie cu lingurita si se formeaza sarmalele in foi de varza sau vita, care se fierb pe aragaz si apoi in cuptor cu inca o lingura de bulion si apa pana se fierbe bine varza sau vita si orezul si n-o sa fie gata in niciun caz in 25 min cum zici tu. Of, of, e de rasul curcilor reteta ta. Si de ce numai 2 portii? Manjesti oalele pentru 2 portii?

(4) (0) Abuz
25/10/2013

De cacat

(2) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sarmale din kale (la cuptor)
Sarmale din kale (la cuptor)
20 porții
45 min
Foarte ușor
Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto cu sparanghel verde și parmezan
Risotto cu sparanghel verde și parmezan
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pad thaï cu tofu
Pad thaï cu tofu
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Somon în stil coreean cu sos gochujang gata în 8 minute
Somon în stil coreean cu sos gochujang gata în 8 minute
1 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Retete de …sarmale Retete de …sarmale

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează