Rulada de carne cu crusta de cascaval
Ingrediente
2
Preparare
Preparare40 min
Gătire20 min
- Painea se pune la inmuiat in apa rece .Cele 3 buc de ceapa se toaca marunt . carnea tocata se amesteca cu painea bine stoarsa , ceapa tocata, 2 lingurite mustar , 2 oua , sare , piper dupa gust si 1 lingurita boia dulce .
- Compozitia obtinuta se modeleaza sub forma unei rulade si se aseaza in tava unsa . Se pune rulada la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 40 minute la foc mic pe treapta de mijloc al cuptorului .
- In acest timp pregatim compozitia pentru crusta de cascaval cu care vom acoperi rulada in felul urmator
Intr-un vas punem 1 ou la care adaugam cascavalul ras , piper , 1 lingurita boia , patrunjel verde tocat , sare, 2 linguri pesmet si ½ ceapa razuita (sare si piper adaugati dupa gust) . - Se amesteca bine pana se omogenizeaza si se intinde aceasta compozitie pe suprafata fripturii ( dupa ce au trecut cele 30 minute de stat la cuptor ) , si se mai coace impreuna aproximativ 15 20 minute .
- Rulada se serveste feliata cu garnitura de legume sotate .Rulada se serveste feliata cu garnitura de legume sotate .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Yoshkin
Foarte bună!
am gătit această rețetă
Margareta
Sigur o sa o incerc...pare f. buna.
anonymous
Arata super am sa o incerc
anonymous
E belea!
Punctează această reţetă