Petitchef

Rulada de cartofi cu carne

Felul principal
8 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Cartofii se spala si se fierb cu coaja in apa cu o lingurita de sare.Ceapa si usturoiul se taie marunt si se prajesc in ulei. Se adauga carnea tocata , se amesteca bine apoi se adauga pasta de rosii , sarea, piperul, patrunjelul si cimbrul. Se lasa sa fiarba 2-3 minute dupa care se ia de pe foc. Cartofii fierti se curata de coaja , se razalesc si se amesteca cu un ou , piper si sare .
  • Pe o folie transparenta se intind cartofii si se formeaza o foaie dretunghiulara.Se aseaza 50 gr cascaval razalit peste care se aseaza carnea tocata si inca 50 gr. de cascaval peste carnea tocata. Atentie sa nu puneti carnea tocata chiar pana in capatul unde se va inchide rulada pentru ca la rulat o sa alunece umplutura si o sa iasa afara.
  • Se ruleaza cartofii lasand in interior carnea si inlaturand treptat folia dupa care se transfera intr-o folie de staniol cu care se va imbraca rulada.
    Se da la cuptor 20 minute la 180 grade , dupa care se scoate se inlatura staniolul de deasupra si se toarna un ou batut. Se baga iar la cuptor la 200 grade aprox 10 min. timp in care oul de deasupra se va inchega.
  • Sosul Laptele se pune la fiert lasand intr-un bol 100 ml care se amesteca cu faina si sosul de rosii. Cand laptele fierbe , se adauga amestecul preparat dupa care se adauga sarea si zaharul. Se fierbe pana cand sosul se ingroasa . Daca este prea gros se mai adauga lapte.


Poze

Rulada de cartofi cu carne
Rulada de cartofi cu carne - poza 2
Rulada de cartofi cu carne - poza 3
Rulada de cartofi cu carne - poza 4
Rulada de cartofi cu carne - poza 5
Rulada de cartofi cu carne - poza 6
Rulada de cartofi cu carne - poza 7
Rulada de cartofi cu carne - poza 8
Rulada de cartofi cu carne - poza 9
Rulada de cartofi cu carne - poza 10

Întrebări:




Comentarii:

01/10/2016

Chiar excelent

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/10/2016

Foarte buna

(0) (0) Abuz
02/10/2016

3+1

(0) (0) Abuz
01/10/2016

Minunat

(0) (0) Abuz
01/10/2016

Totul e bine dar fara folia de aluminiu

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
6 porții
42 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Pâté berrichon - ruladă de paște
Pâté berrichon - ruladă de paște
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Cartofi gratinați la air fryer
Cartofi gratinați la air fryer
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.6 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Rulada cu carne Rulada cu carne Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează