Rosii umplute cu ton

Este foarte bun.
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Se pun ouale sa fiarba in apa aproximativ 8 min. Se scot si se pun in apa rece pentru a se decoji mai usor. Se curata si se separa albusul fiert de galbenus. Albusurile se toaca marunt si se dau la rece.
- Galbenusurile fierte se amesteca cu cele crude, se adauga sare, piper, mustar si se pregateste maioneza. Se lasa la rece acoperita cu folie de plastic.
- Se spala rosiile, se curata miezul, se pun la scurs cu gura in jos pe un servetel absorbant de bucatarie.
- Tonul se zdrobeste, se adauga maslinele tocate marunt, verdeata, albusurile fierte si maioneza. Se pun sare, piper si lamaie dupa gust. Se umplu rosiile si se servesc ornate cu busuioc proaspat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super bun!bravo
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bune
anonymous
O incerc si eu ,apoi mai vorbim
anonymous
Foarte gustoase....
anonymous
Sunt delicioase
anonymous
Sigur voi incerca aceasta reteta, mi se pare usor si repede de pregatit, si cred ca ar trebui sa fie si gustoasa !
anonymous
Beton...
anonymous
Excelente !!!!
anonymous
E faina
anonymous
F.bun mai ales pe paine de secara. J.V.
Punctează această reţetă