Rosii umplute cu ton

Rosii umplute cu ton
Felul principal
Ușor
1 oră

Este foarte bun.

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Se pun ouale sa fiarba in apa aproximativ 8 min. Se scot si se pun in apa rece pentru a se decoji mai usor. Se curata si se separa albusul fiert de galbenus. Albusurile se toaca marunt si se dau la rece.
  • Galbenusurile fierte se amesteca cu cele crude, se adauga sare, piper, mustar si se pregateste maioneza. Se lasa la rece acoperita cu folie de plastic.
  • Se spala rosiile, se curata miezul, se pun la scurs cu gura in jos pe un servetel absorbant de bucatarie.
  • Tonul se zdrobeste, se adauga maslinele tocate marunt, verdeata, albusurile fierte si maioneza. Se pun sare, piper si lamaie dupa gust. Se umplu rosiile si se servesc ornate cu busuioc proaspat.

Punctează această reţetă

PPapp delia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super bun!bravo

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bune

abuz

anonymous

O incerc si eu ,apoi mai vorbim

abuz

anonymous

Foarte gustoase....

abuz

anonymous

Sunt delicioase

abuz

anonymous

Sigur voi incerca aceasta reteta, mi se pare usor si repede de pregatit, si cred ca ar trebui sa fie si gustoasa !

abuz

anonymous

Beton...

abuz

anonymous

Excelente !!!!

abuz

anonymous

E faina

abuz

anonymous

F.bun mai ales pe paine de secara. J.V.

abuz