Petitchef

Rosii umplute cu ton

Este foarte bun.

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pun ouale sa fiarba in apa aproximativ 8 min. Se scot si se pun in apa rece pentru a se decoji mai usor. Se curata si se separa albusul fiert de galbenus. Albusurile se toaca marunt si se dau la rece.
  • Galbenusurile fierte se amesteca cu cele crude, se adauga sare, piper, mustar si se pregateste maioneza. Se lasa la rece acoperita cu folie de plastic.
  • Se spala rosiile, se curata miezul, se pun la scurs cu gura in jos pe un servetel absorbant de bucatarie.
  • Tonul se zdrobeste, se adauga maslinele tocate marunt, verdeata, albusurile fierte si maioneza. Se pun sare, piper si lamaie dupa gust. Se umplu rosiile si se servesc ornate cu busuioc proaspat.


Întrebări:




Comentarii:

18/10/2013

Super bun!bravo

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
28/12/2013

Foarte bune

(0) (0) Abuz
05/01/2013

O incerc si eu ,apoi mai vorbim

(0) (0) Abuz
17/04/2012

Foarte gustoase....

(0) (0) Abuz
17/04/2012

Sunt delicioase

(0) (0) Abuz
17/04/2012

Sigur voi incerca aceasta reteta, mi se pare usor si repede de pregatit, si cred ca ar trebui sa fie si gustoasa !

(0) (0) Abuz
17/04/2012

Beton...

(0) (0) Abuz
17/04/2012

Excelente !!!!

(0) (0) Abuz
17/04/2012

E faina

(0) (0) Abuz
17/04/2012

F.bun mai ales pe paine de secara. J.V.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Rosii cherry caramelizate
Rosii cherry caramelizate
10 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Roșii confiate în friteuza cu aer
Roșii confiate în friteuza cu aer
2 porții
37 min
Foarte ușor
Rețetă Caise umplute cu ton si rozmarin
Caise umplute cu ton si rozmarin
8 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează