Se pun ouale sa fiarba in apa aproximativ 8 min. Se scot si se pun in apa rece pentru a se decoji mai usor. Se curata si se separa albusul fiert de galbenus. Albusurile se toaca marunt si se dau la rece.
Galbenusurile fierte se amesteca cu cele crude, se adauga sare, piper, mustar si se pregateste maioneza. Se lasa la rece acoperita cu folie de plastic.
Se spala rosiile, se curata miezul, se pun la scurs cu gura in jos pe un servetel absorbant de bucatarie.
Tonul se zdrobeste, se adauga maslinele tocate marunt, verdeata, albusurile fierte si maioneza. Se pun sare, piper si lamaie dupa gust. Se umplu rosiile si se servesc ornate cu busuioc proaspat.
Comentarii:
Super bun!bravo
Foarte bune
O incerc si eu ,apoi mai vorbim
Foarte gustoase....
Sunt delicioase
Sigur voi incerca aceasta reteta, mi se pare usor si repede de pregatit, si cred ca ar trebui sa fie si gustoasa !
Beton...
Excelente !!!!
E faina
F.bun mai ales pe paine de secara. J.V.