Racituri/piftie de porc

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Linte cu pulpa de porc


Preparare

Preparare20 min
Gătire40 min
  • Carnea se curata, daca e cazul se parleste inainte, apoi se spala bine si se pune intr-o oala cu apa rece sa stea 30 minute. Se schimba apa din vas si se pune carnea la fiert.
  • Apa trebuie sa fie suficient de multa incat sa acopere carnea de tot. Se pune sare si usturoi dupa gust si se pot pune si boabe de piper .
  • Se fierbe la foc mic vreo 5-6 ore, pana se desprinde carnea de pe oase. In timp ce fierbe, se degreseaza. Grasimea se aduna deasupra si se face ca opojghita. E bine sa indepartam grasimea.
  • Se pune putina zeama intr-unvas si se lasa cateva minute in frigider. Daca s-a inchegat, inseamna ca raciturile sun gata. Se scoate carnea, se dezoseaza si se repartizeaza in vase mai mici, boluri, farfurii.
  • Se strecoara zeama si se toarna peste carne. Se pun vasele in frigider si in scurt timp raciturile se incheaga.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4
04/02/2014

Bravooooo!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
gogu, 04/02/2014

AM PUS prea multa carne , si totusi , am invatat ceva! Pariu ca data viitoare va fi prea multa zeama .

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
05/01/2014

Super reteta

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
03/01/2014

E DELICIOS

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
30/12/2014

Sa avem pofta

(0) (0) abuz
08/02/2014

Super!!!

(0) (0) abuz
27/01/2014

Brava , urmatoarea data nu folosi morcov ca e prea dulce si pune ceva carne si macra , ca e mai sanatos

(0) (0) abuz
24/01/2014

F bun

(0) (0) abuz
11/01/2014

Super reteta

(0) (0) abuz
07/01/2014

Nu inteleg de ce trebuie sa servesti si ceapa cand piftia e cu usturoi

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 4



+