Racituri de pui - piftie pui - kocsonya

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Ghearele de pui bine curatate si spalate le punem la fiert in 3 litri apa rece. Adaugam 1 lingura rasa sare si lasam la fiert la foc mic impreuna cu cele 2 capatani de usturoi curatate de primul rand de invelis de foite si 1 lingura de piper .
  • Se lasa la fiert pana scade lichidul la jumate din cantitatea initiala . Daca mai e nevoie se adauga sare dupa gust ( dar nu prea multa caci riscati sa nu se inchege racitura ). Separat fiert niste legume din amestecul mexican . Separat fiert si 3 ficatei de pui . Din racitura scos ghearele de pui si strecurat lichidul.
  • In boluri de plastic pus cateva linguri de legume fierte si cate o bucata de ficat iar peste ele pus un pic de zeama . lasat bolurile la rece sa se inchege racitura dupa care asezat deasupra cateva gheare de pui si completat cu restul de lichid ramas.pus din nou bolurile la rece pana s-a inchegat racitura.
    Continutul bolului rasturnat pe o farfurie si servit cu zeama de lamaie .

Punctează această reţetă

LLorycarp

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: