Ghearele de pui bine curatate si spalate le punem la fiert in 3 litri apa rece. Adaugam 1 lingura rasa sare si lasam la fiert la foc mic impreuna cu cele 2 capatani de usturoi curatate de primul rand de invelis de foite si 1 lingura de piper .
Se lasa la fiert pana scade lichidul la jumate din cantitatea initiala . Daca mai e nevoie se adauga sare dupa gust ( dar nu prea multa caci riscati sa nu se inchege racitura ). Separat fiert niste legume din amestecul mexican . Separat fiert si 3 ficatei de pui . Din racitura scos ghearele de pui si strecurat lichidul.
In boluri de plastic pus cateva linguri de legume fierte si cate o bucata de ficat iar peste ele pus un pic de zeama . lasat bolurile la rece sa se inchege racitura dupa care asezat deasupra cateva gheare de pui si completat cu restul de lichid ramas.pus din nou bolurile la rece pana s-a inchegat racitura. Continutul bolului rasturnat pe o farfurie si servit cu zeama de lamaie .