Racituri/piftie de porc

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire40 min
  • Carnea se curata, daca e cazul se parleste inainte, apoi se spala bine si se pune intr-o oala cu apa rece sa stea 30 minute. Se schimba apa din vas si se pune carnea la fiert.
  • Apa trebuie sa fie suficient de multa incat sa acopere carnea de tot. Se pune sare si usturoi dupa gust si se pot pune si boabe de piper .
  • Se fierbe la foc mic vreo 5-6 ore, pana se desprinde carnea de pe oase. In timp ce fierbe, se degreseaza. Grasimea se aduna deasupra si se face ca opojghita. E bine sa indepartam grasimea.
  • Se pune putina zeama intr-unvas si se lasa cateva minute in frigider. Daca s-a inchegat, inseamna ca raciturile sun gata. Se scoate carnea, se dezoseaza si se repartizeaza in vase mai mici, boluri, farfurii.
  • Se strecoara zeama si se toarna peste carne. Se pun vasele in frigider si in scurt timp raciturile se incheaga.

Punctează această reţetă

Criss75Criss75

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

anonymous

Bravooooo!

am gătit această rețetă
abuz

gogu

AM PUS prea multa carne , si totusi , am invatat ceva! Pariu ca data viitoare va fi prea multa zeama .

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super reteta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E DELICIOS

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Sa avem pofta

abuz

anonymous

Super!!!

abuz

anonymous

Brava , urmatoarea data nu folosi morcov ca e prea dulce si pune ceva carne si macra , ca e mai sanatos

abuz

anonymous

F bun

abuz

anonymous

Super reteta

abuz

anonymous

Nu inteleg de ce trebuie sa servesti si ceapa cand piftia e cu usturoi

abuz
  • pagina 1 / 4