Intai facut aluatul. topit putin margarina, am pus faina, sare (dupa gust), am framantat in timp ce am adaugat si cele 4 linguri de apa.Rezulta un aluat sfaramicios care arata cam asa:
Uns apoi o tava cu diametrul de 28 cm cu margarina si am tapetat-o cu faina (nu cred ca era necesar, aluatul continand grasime nu s-ar fi lipit, dar nu am vrut sa risc)
Imbracat tava in aluat apasand cu mainile.Apoi am pus tava in frigider. In revista spunea ca trebuie sa stea 1 ora
Taiat sunca fasiute, ceapa pestisori. Mai intai am prajit putin sunca si apoi in grasimea pe care a lasat-o calit foarte putin ceapa:scos aluatul de la frigider, intepat cu o furculita si bagat la cuptor pentru 10 min (foc potrivit). Cat a stat aluatul la cuptor batut spuma albusurile de la oua
Amestecat galbenusurile cu smantana, sare si piper si apoi albusurile cu galbenusurile impreuna cu grija sa nu se lase chiar de tot compozitia. Scos tava din cuptor dupa cele 10 min.
Asezat ceapa calita,apoi sunca,si la urma amestecul de oua si smantana. Dat la cuptor pentru 30 min tot la foc potrivit.
Comentarii:
Este super buna! !!
EXCELENTA !!!!
La ingrediente apărut 125 g unt,iar apoi ,,topit puţină margarină''...Unde estem untul ??? Greu !!!
Facut praf reteta. Mai bine stat la telenovele si lasat barbat bucatarie. Citit mai bine revista!
Nu invatat bine romaneste, picat bac-ul !
Facut totul de rusine, avut ghinion!