Cand doriti sa pregatiti o mancare acasa, alegeti, quiche! In cazul de fata adaugati sunca, oua si mozzarella :-) Puneti alege cam ce aveti prin frigider fara sa va complicati.
Alegeti sa adaugati ierburi proaspete si cateva condimente si... Quiche-ul dvs. va fi mai irezistibil :-)
Sunteti o sursa grozava si inepuizabila de inspiratie!
Puctez comentariile! Superbe si adevarate! Reteta e de cacat. Nici clara in limba romäna si nici buna. Faceti mai bune o omleta cu sunca si cascaval, merge mai repede si e mai gustoasa.
Mai istetilor, voi pentru cine postati retete aici, numai pentru francofoni? De unde sa stie, de ex, Lenuta din Cocarlatii din vale care n-a facut in viata ei nici macar o ora de limba franceza dar care stie sa cauta o reteta pe Google, ce inseamna "pate brisee"? Mai scutiti-ne de ifosele voastre si puneti retete pe intelesul tuturor; aici nu e vorba de mine pentru ca eu stiu franceza foarte bine pentru ca am facut un liceu cu predare intensiva a limbii franceze (7 ore de franceza pe saptamana), dar majoritatea nu stiu franceza, nu stiu ei bine nici romana d-apoi franceza!
Reteta este copiata de undeva si postata aici, autorul nu a gatit-o niciodata altfel ar fi stiut ca pate brisee inseamna aluat fraged.
De unde se procura "pate brisee"? Nu se poate folosi vreo "pate" indigena?
Retetele noastre nu sunt copiate. Aveti mare grija ce afirmati! Va cerem si probe pentru astfel de afirmatii. Toate retetele sunt realizate si filmate in bucataria Petitchef din Franta....dar e usor sa dai cu piatra in geam si sa fugi, ca un anonim.
si mai multe detalii despre aluaturi aici https://www.petitchef.ro/articole/retete/pate-brisee-pate-sucree-si-pate-sablee-aid-1753