Quiche cu oua si sunca

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Cand doriti sa pregatiti o mancare acasa, alegeti, quiche! In cazul de fata adaugati sunca, oua si mozzarella :-) Puneti alege cam ce aveti prin frigider fara sa va complicati. Alegeti sa adaugati ierburi proaspete si cateva condimente si... Quiche-ul dvs. va fi mai irezistibil :-)


Ingrediente

6

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire50 min



Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Mariana, 25/06/2018

Sunteti o sursa grozava si inepuizabila de inspiratie!

am gătit această rețetă
(0) (2) abuz
Raul0000, 03/12/2019

Arata excelent, se poate va rog si reteta pentru aluat?

(0) (0) abuz
04/11/2019

Puctez comentariile! Superbe si adevarate! Reteta e de cacat. Nici clara in limba romäna si nici buna. Faceti mai bune o omleta cu sunca si cascaval, merge mai repede si e mai gustoasa.

(2) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 25/06/2018

Mai istetilor, voi pentru cine postati retete aici, numai pentru francofoni? De unde sa stie, de ex, Lenuta din Cocarlatii din vale care n-a facut in viata ei nici macar o ora de limba franceza dar care stie sa cauta o reteta pe Google, ce inseamna "pate brisee"? Mai scutiti-ne de ifosele voastre si puneti retete pe intelesul tuturor; aici nu e vorba de mine pentru ca eu stiu franceza foarte bine pentru ca am facut un liceu cu predare intensiva a limbii franceze (7 ore de franceza pe saptamana), dar majoritatea nu stiu franceza, nu stiu ei bine nici romana d-apoi franceza!

(4) (0) abuz
10/04/2018

Reteta este copiata de undeva si postata aici, autorul nu a gatit-o niciodata altfel ar fi stiut ca pate brisee inseamna aluat fraged.

(3) (3) abuz
Răspuns Petitchef_ro:

Retetele noastre nu sunt copiate. Aveti mare grija ce afirmati! Va cerem si probe pentru astfel de afirmatii. Toate retetele sunt realizate si filmate in bucataria Petitchef din Franta....dar e usor sa dai cu piatra in geam si sa fugi, ca un anonim.
si mai multe detalii despre aluaturi aici https://www.petitchef.ro/articole/retete/pate-brisee-pate-sucree-si-pate-sablee-aid-1753

Radu, 10/04/2018

De unde se procura "pate brisee"? Nu se poate folosi vreo "pate" indigena?

(3) (1) abuz



+