Quiche cu branza de capra si spanac
Pentru o masa simpla dar satioasa, alegeti optiunea quiche! Noi am pregatit o versiune vegetariana cu spanac si branza de capra. Urmati reteta noastra explicata pas cu pas si nu ezitati sa ne spuneti ce credeti despre ea in comentariu ;-)
Ingrediente
Materiale
- forma de tarta de 28 cm de diametru
Rețete inrudite
-
Quiche cu ton si rosii
-
Quiche cu legume și bacon - nebunia gusturilor
-
Quiche cu somon - rapid de facut
-
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Preparare
Se amesteca oualecu smantana si se potrivesc de sare si piper.
Adaugati spanacul bine scurs si amestecati.
Puneti aluatul in forma de copt.Se toarna amestecul de spanac peste aluatul intepat. Taiati branza de capra in felii si puneti-le deasupra.
Coacei 40 minute la 180°C.
Gata!
Echipamente de gătit
Întrebări
Mi-ar fi placut ca pate brisee sa fie tradus in limba romana In rest cred ca este foarte bun.
Pate brisee nu are traducere...asa se numeste. Mai multe detalii despre aluat gasiti aici https://www.petitchef.ro/articole/retete/pate-brisee-pate-sucree-si-pate-sablee-aid-1753
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Foarte buna. Usor de facut..iar explicatia ...pe intelesul tuturor.

Pâte brisée ??? Ti-e greu sa spui aluat de tarta sau nu stii cum se traduce? M-am cam saturat de prostiile tale Petit chef! Copiezi retetele incomplet de pe unele bloguri si le pui asa neverificate, ori adopti pentru text un stil telegrafic care nu e pe placul nimanui, acum ai inceput sa pui numai retete de fite pe care nu le face nimeni. Termina cu tampeniile si revino la normal!
Retetele noastre NU SUNT COPIATE! Incercam sa nu o luam ca pe o jignire. Totusi, ne miram, la experienta dvs. culinara, cum de nu ati auzim de aluat brisee? La tarte se folosesc mai multe tipuri de aluat. https://www.petitchef.ro/articole/retete/pate-brisee-pate-sucree-si-pate-sablee-aid-1753