Petitchef

Pulpa de ied cu mujdei

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pt. mujdei:

Preparare

  • Carnea se spala, se curata, se taie pielitele si grasimea.impanat cu niste catei de usturoi tare draguti si cu cateva feliute de ceapa.
  • Se face un bait din: 2 lg de otet de vin rosu, doua linguri de condimente de oaie, zeama de la o lamaie- cu care se unge carnea stearsa si uscata cu prosoape de bucatarie.
  • Se lasa peste noapte la frigider. impachetat bine de tot tava cu pulpitele de iedut, in folie alimentara, ca sa nu "parfumeze" frigiderul.A doua zi dis-de dimineata bagat tava la cuptor, dupa ce mai rasfirat o ceapa solzisori si aruncat cativa catelusi de usturoi in tava.
  • Lasat vreo 20 de min., dupa care am stropit friptura cu vin roze, ca vinul rosu s-a baut demult. Cred ca dupa alte 10 min. a fost gata mie mi s-a parut ca le-am tinut mai mult la cuptor, da' nu's sigura ca uite imbatranesc si mai uit.
  • Mujdeiul de usturoi curatat si spalat catelusii, dat prin presa de usturoi, pus intr-un bol, adaugat vreo 2-3 linguri de smantana, o jumatate de lingurita de boia dulce, putina sare, putin piper alb, si putina verdeata uscata(patrunjel si telina). mai adaugat putina apa si gata!Asa si pana sa pozez pulpitele aromate a disparut una intrebat pe ajutorul de bucatar daca nu stie unde e si a zis ca "pe aia vazut".


Poze

Pulpa de ied cu mujdei
Pulpa de ied cu mujdei - poza 2
Pulpa de ied cu mujdei - poza 3
Pulpa de ied cu mujdei - poza 4
Pulpa de ied cu mujdei - poza 5
Pulpa de ied cu mujdei - poza 6

Întrebări:




Comentarii:

06/04/2014

Minunata !!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Mona de pascua
Mona de pascua
8 porții
5 h 25 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pad thaï cu tofu
Pad thaï cu tofu
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Mousse cu lamaie
Mousse cu lamaie
6 porții
12 h 5 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează