Porc cu fenicul si capere (pork with fennel and capers)
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Pulled pork
-
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
-
Linte cu pulpa de porc
-
Orez cu fasole roșie și piept de porc afumat: un fel de mâncare tipic bucătăriei cubaneze
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Incepe intr-un vas termorezistent cu capac, cu asezarea patului de legume:fenicul,ceapa,gogosar,capre,asezonate cu sare piper,peste care asezam carnea,iar peste aceasta ciupercutele,asezonam iar cu sare,piper,cimbru,turnam vin alb si apa,in proportiile care va plac, folosit 100 ml vin si 100 ml apa.
- Asezat capacul si dat la cuptorul preincalzit pentru 1,5 ore,la foc mare.la jumatatea timpului intors bucata de carne si continuat coacerea.
- Desi nu folosim in meniul nostru zilnic carnea de porc,a fost o zi de indulgenta caci a iesit suculenta,aromata,iar alaturi de un pahar de vin alb a dat mesei iz de fiesta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!