Pilaf de orez cu boabe de porumb

Pilaf de orez cu boabe de porumb
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Nasi goreng, preparatul de orez indonezian anti-risipă!


Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Cureti, speli, toci cubulete legumele si le pui la calit in ulei incins. Speli orezul si il pui, de asemenea, la calit.
  • Adaugi cate un polonic cu apa calda/supa de legume si amesteci pana cand orezul se fierbe si nu mai are nevoie de apa .
  • Catre final adaugi boabele de porumb, potrivesti de curry, sare si piper si opresti focul.
  • Servesti pilaful simplu ornat cu frunze de ceapa verde sau drept garnitura langa o friptura.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+