Pieptul de pui l-am taiat cubulete (nici foarte mici dar nici foarte mari ca sa se patrunda bine), cartofii i-am curatat si i-am taiat in 4.
Am luat un vas termorezisten am pus in el ulei si am adaugat condimentele enumerate mai sus, dupa care am adaugat cartofii si ceapa, peste am pus pieptul de pui pe care inainte l-am condimentat cu busuioc si chili.
Am adaugat ardeiul si ardeiul iute iar la sfarsit am taiat rosia rondele si am pus-o deasupra.
Peste am turnat apa asa incat sa de-a peste piept.
Am acoperit vasul termorezistent cu folia de aliminiu pe care am impuns-o din in loc in loc cu furculita.
Am pus totul la cuptor pentru 30 de minute, timp in care nu am deschis usa aragazului.
Dupa cele 30 de minute, am luat folia de pe ele si le-am pus din nou la cuptor pana cand au capatat o culoare aurie.
Le-am servit calde alaturi de sos de ardei iute.
Vi se pare greu? Nu cred, e foarte simplu iar gustul te da pe spate! Sper ca v-am facut pofta!
Cu exceptia Vegetei este o reteta super sanatoasa , bravo.Eu am mai mult de 14 ani de cand nu mai folosesc nici un condiment tip Vegeta si-mi iese mancarea super.Pun busuioa, cimbru, coriandru,maghiran ,tarhon,cardamom,verdeturi a la Provence, tot ce gasesc in magazine, uscat si pus in borcanele.
Comentarii (13):
Daca-i vorba de dat pe spate o sa-l prepar pt prima mea invitata la mine
Cred ca este f.bun si fara vegeta
F. delicios
Dragut
Excelent
Cred ca e delicios
Foarte bun
Cu exceptia Vegetei este o reteta super sanatoasa , bravo.Eu am mai mult de 14 ani de cand nu mai folosesc nici un condiment tip Vegeta si-mi iese mancarea super.Pun busuioa, cimbru, coriandru,maghiran ,tarhon,cardamom,verdeturi a la Provence, tot ce gasesc in magazine, uscat si pus in borcanele.
Pare foarte gustoasa
Super!