Piept de pui la cuptor

Piept de pui la cuptor
Felul principal
4 porții
Ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Eu am folosit pentru asta:

Preparare

Preparare30 min
Gătire40 min
  • Si acum sa va spun cum am procedat.

    Pieptul de pui l-am taiat cubulete (nici foarte mici dar nici foarte mari ca sa se patrunda bine), cartofii i-am curatat si i-am taiat in 4.

    Am luat un vas termorezisten am pus in el ulei si am adaugat condimentele enumerate mai sus, dupa care am adaugat cartofii si ceapa, peste am pus pieptul de pui pe care inainte l-am condimentat cu busuioc si chili.

    Am adaugat ardeiul si ardeiul iute iar la sfarsit am taiat rosia rondele si am pus-o deasupra.

    Peste am turnat apa asa incat sa de-a peste piept.

    Am acoperit vasul termorezistent cu folia de aliminiu pe care am impuns-o din in loc in loc cu furculita.

    Am pus totul la cuptor pentru 30 de minute, timp in care nu am deschis usa aragazului.

    Dupa cele 30 de minute, am luat folia de pe ele si le-am pus din nou la cuptor pana cand au capatat o culoare aurie.

    Le-am servit calde alaturi de sos de ardei iute.

    Vi se pare greu? Nu cred, e foarte simplu iar gustul te da pe spate! Sper ca v-am facut pofta!
NNicollle

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

vasile barbascu

Daca-i vorba de dat pe spate o sa-l prepar pt prima mea invitata la mine

abuz

anonymous

Cred ca este f.bun si fara vegeta

abuz

anonymous

F. delicios

abuz

anonymous

Dragut

abuz

edithke

Excelent

abuz

anonymous

Cred ca e delicios

abuz
avram_g2013

avram_g2013

Foarte bun

abuz

anonymous

Cu exceptia Vegetei este o reteta super sanatoasa , bravo.Eu am mai mult de 14 ani de cand nu mai folosesc nici un condiment tip Vegeta si-mi iese mancarea super.Pun busuioa, cimbru, coriandru,maghiran ,tarhon,cardamom,verdeturi a la Provence, tot ce gasesc in magazine, uscat si pus in borcanele.

abuz

anonymous

Pare foarte gustoasa

abuz

anonymous

Super!

abuz
  • pagina 1 / 2