-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu paste
-
Paste cu branza si sos bechamel
Paste cu branza si sos bechamel
Preparare
-
Pastele se fierb in apa cu sare, se scurg si se clatesc cu apa rece.
-
Se prepara sosul bechamel ,se condimenteaza , iar la sfarsit se adauga branza rasa si se amesteca pana cand se topeste.
-
Se combina pastele cu sosul , se pun intr-o tava, se presara deasupra branza rasa si un praf de pesmet.
-
Se coace in cuptorul deja incalzit, aprox. 10-15 minute pana cand se topeste branza de deasupra. Se servesc imediat.
-
La interior vor fi cremoase si fierbinti iar la suprafata vor avea o crusta crocanta, aurie, delicioasa de branza.
-
O mancare grozava, reconfortanta ,pentru toata familia.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete