-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Gogosi
-
Pampuste - gogosi de bucovina
Pampuste - Gogosi de Bucovina
Preparare
-
Amesteci cartofii cu faina si putina apa calda,pana iti iese un aluat potrivit de tare.
-
In aluat,adaugi drojdia inmuiata intr-o lingura de apa,pui si sarea si framanti din nou.Lasi sa creasca 30 minute.
-
Din aluatul crescut intinzi o foaie nu mai groasa de 2 cm,din care tai cercuri cu gura unui pahar mai mare.
-
Pui fiecare cerc in aluatul incins,unde se va umfla si rumeni pe toate partile.
-
Scoti pampustile cu o spumiera si dupa ce s-au mai racorit le presari din abundenta cu zahar pudra.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Merita incercat!