Orezul se va fierbe in stil indian. Puneti intr-o cratita mai mare apa cu putina sare la fiert, iar cand aceasta da in clocot puneti orezul. Intre timp, topiti untul intr-o tigaie si caliti ceapa esalota taiata solzisori.
Dupa ce a capatat un aspect sticlos, adaugati ardelul si morcovul taiate cubulete mici. Lasati sa se gateasca la foc mic pentru aproximativ 10 minute ( timp in care orezul ar trebui sa fie fiert).
Scurgeti orezul de apa si transferati-l in tigaia cu legume. Adaugati porumbul, stropiti cu sos de soia si condimentati cu sare si piper. Amestecati totul bine si mai lasati inca 5 minute pe foc mic pentru a se patrunde toate aromele. Ar fi de preferat sa acoperiti cu un capac.
Daca va place, puteti presara deasupra verdeata proaspata cum ar fi patrunjel.
Comentarii:
Ar fi bine, ca inainte de remarci rautacioase, sa citim cu atentie reteta.
Mda, se pare ca doar asa de prezentare
Ce facem cu orezul, se pune doar in titlu?