Muschiuleti de porc imbracati si inecati in bere
Ingrediente
4
ptr garnitura :
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Muschiuleii se freaca cu sare,piper ,usturoi,salvie si cimbru ,apoi ungeti-i cu mustar.
- Rulati in spirala baconul pe muschiuleti si puneti-i intr-o tava potrivita,presarati piper,adaugati ceasca de supa si berea.
- Dati la cuptorul preincalzit la 210 * (foc mediu) pana se auresc frumos si cand ii srapungeti cu furculita iese suc curat,nu cu sange.Aveti grija sa-i stropiti cu sosul din tava din cand in cand.Cam la 10 minute.
- Nu mai stiu cat au stat la cuptor,ca n-a cronometrat,dar 35-40 de minute au stat in mod sigur.
- In timpul acesta a calit usturoiul usor in unt apoi a adaugat ciupercile pleurotus ,la foc iute,sa se elimine apa din ele.A stins focul si a adaugat verdeata.
- A servit cu rosii simple si ceapa verde.Sosul fripturii a fost de ajuns pentru dressing.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelent
Punctează această reţetă