Mancare de mazare

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Carnea taiata bucati mai mici se prajeste in ulei pana cand se rumeneste.
  • Se scoate si se da deoparte. Ceapa se toaca marunt, se caleste in uleiul ramas, peste se pune morcovul si pastarnacul tocati marunt, apoi telina. Cand sunt patrunse bine si incep sa se rumeneasca, se adauga mazarea si cam o cana de apa si se lasa sa fiarba. Se potriveste cu sare si piper.
  • Cand mazarea a fiert, se adauga sosul de rosii, se pune carnea inapoi in oala si se lasa sa mai fiarba pana cand carnea este bine patrunsa.
  • Intr-un castron separat se amesteca faina cu putina apa, apoi se tempereaza cu sos din mancare, cate o lingura, se mai mesteca, se mai adauga o lingura, iar se mesteca, si cand este destul de subtire se toarna in oala si se mesteca.
  • Se lasa sa dea intr-un mic clocot, se potriveste de sare si piper si se opreste focul. La sfarsit se presara verdeata.
MMihaela_76

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
alinuzta_a2016, 10/01/2020

Bună!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
23/04/2014

Delicios !!!!

am gătit această rețetă
(0) (1) abuz
Costel, 21/06/2019

Nu se mesteca ci se amesteca. De 3 ori in acceasi fraza... Stupid

(2) (1) abuz
nairdas, 21/06/2019

Esti varza !!!
"Cand mazarea a fiert, se adauga sosul de rosii, se pune carnea inapoi in oala si se lasa sa mai fiarba pana cand carnea este bine patrunsa."
Faci pireu de mazare ???
Ce fierbe mai repede carnea de porc sau mazarea congelata ???
Multa prostie in farfurie !!!

(2) (1) abuz
20/06/2015

Buna rețetă!!!

(0) (1) abuz
23/01/2014

Bine

(1) (1) abuz
22/01/2014

A iesit foarte bun!!!

(0) (1) abuz
12/01/2014

Senzational !

(0) (1) abuz
28/09/2013

E super buna

(0) (1) abuz
29/06/2013

Foarte buna!

(0) (1) abuz
  • pagina 1 / 2