Carnea taiata bucati mai mici se prajeste in ulei pana cand se rumeneste.
Se scoate si se da deoparte. Ceapa se toaca marunt, se caleste in uleiul ramas, peste se pune morcovul si pastarnacul tocati marunt, apoi telina. Cand sunt patrunse bine si incep sa se rumeneasca, se adauga mazarea si cam o cana de apa si se lasa sa fiarba. Se potriveste cu sare si piper.
Cand mazarea a fiert, se adauga sosul de rosii, se pune carnea inapoi in oala si se lasa sa mai fiarba pana cand carnea este bine patrunsa.
Intr-un castron separat se amesteca faina cu putina apa, apoi se tempereaza cu sos din mancare, cate o lingura, se mai mesteca, se mai adauga o lingura, iar se mesteca, si cand este destul de subtire se toarna in oala si se mesteca.
Se lasa sa dea intr-un mic clocot, se potriveste de sare si piper si se opreste focul. La sfarsit se presara verdeata.
Esti varza !!! "Cand mazarea a fiert, se adauga sosul de rosii, se pune carnea inapoi in oala si se lasa sa mai fiarba pana cand carnea este bine patrunsa." Faci pireu de mazare ??? Ce fierbe mai repede carnea de porc sau mazarea congelata ??? Multa prostie in farfurie !!!
Comentarii (14):
Bună!
Delicios !!!!
Nu se mesteca ci se amesteca. De 3 ori in acceasi fraza... Stupid
Esti varza !!!
"Cand mazarea a fiert, se adauga sosul de rosii, se pune carnea inapoi in oala si se lasa sa mai fiarba pana cand carnea este bine patrunsa."
Faci pireu de mazare ???
Ce fierbe mai repede carnea de porc sau mazarea congelata ???
Multa prostie in farfurie !!!
Buna rețetă!!!
Bine
A iesit foarte bun!!!
Senzational !
E super buna
Foarte buna!