Se pune 1 litru apa la fiert. Ceapa se taie pestisori,apoi se pune la calit. Se toaca rosiile,cand ceapa s-a muiat, se pun si rosiile la calit, câteva minute,pana lasa zeama.
Se adauga si mazarea peste sos, cateva minute. Se stinge cu apa clocotita si se lasa sa fiarba acoperita la foc mic.
Cand mazarea a fiert se adauga bulion, zaharul, sarea, piperul si se lasa la fiert 10 minute. Se toaca mararul si se presara deasupra.
Comentarii (14):
Foarte buna !
Foarte buna
Super! Cautam o reteta de mazare facuta fara rantas! Multumesc
Foarte buna.....dar ca mazarea sa ramana verde am pus o lingura de zeama de lamaie in etapa 2......nu a schimbat gustul ci l-a intarit.
Mona
Cred ca faptul cum am votat spune tot!!
Delicioasa
Fenomenal !
De mult caut reteta mamei, multumesc
Nemaipomenita
Ok