Mancare de mazare
Ingrediente
8
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Vasul Roman se tine scufundat in apa cel putin 20 de minute. Pulpa de vita se taie in bucati mari.
- Se aseaza carnea taiata in Vasul Roman si se acopera cu apa.
- Se introduce Vasul la cuptor (cu capacul pus) 30 de minute.
- Se scoate Vasul de la cuptor, se adauga 200 de mililitri de vin si condimente naturale.
- Se reintroduce la cuptor (cu capacul pus) inca 30 de minute. In timpul in care Vasul este la cuptor se pregatesc si celelalte ingrediente.
- Mazarea se fierbe in apa circa 15 minute. Ceapa se taie marunt si se condimenteaza cu boia si piper.
- Morcovul se da pe razatoare. Mararul se taie marunt. Se scoate Vasul Roman de la cuptor. Se adauga ceapa si morcovul, si se introduce Vasul la cuptor (cu capacul pus) 1 ora.
- Se scoate Vasul de la cuptor. Se adauga mazarea, mararul si sosul de rosii si se introduce Vasul la cuptor (cu capacul pus) 1 ora.
- Dupa 1 ora se ia capacul si se mai lasa Vasul la cuptor, la foc potrivit, inca 30 de minute.
- Dupa un total de 3,5 ore.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: