Vasul Roman se tine scufundat in apa cel putin 20 de minute. Pulpa de vita se taie in bucati mari.
Se aseaza carnea taiata in Vasul Roman si se acopera cu apa.
Se introduce Vasul la cuptor (cu capacul pus) 30 de minute.
Se scoate Vasul de la cuptor, se adauga 200 de mililitri de vin si condimente naturale.
Se reintroduce la cuptor (cu capacul pus) inca 30 de minute. In timpul in care Vasul este la cuptor se pregatesc si celelalte ingrediente.
Mazarea se fierbe in apa circa 15 minute. Ceapa se taie marunt si se condimenteaza cu boia si piper.
Morcovul se da pe razatoare. Mararul se taie marunt. Se scoate Vasul Roman de la cuptor. Se adauga ceapa si morcovul, si se introduce Vasul la cuptor (cu capacul pus) 1 ora.
Se scoate Vasul de la cuptor. Se adauga mazarea, mararul si sosul de rosii si se introduce Vasul la cuptor (cu capacul pus) 1 ora.
Dupa 1 ora se ia capacul si se mai lasa Vasul la cuptor, la foc potrivit, inca 30 de minute.
Comentarii:
E buuun!!!!
Ok
Comentariul tău:fantastic