Petitchef

Mancare de mazare

Felul principal
8 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Vasul Roman se tine scufundat in apa cel putin 20 de minute. Pulpa de vita se taie in bucati mari.
  • Se aseaza carnea taiata in Vasul Roman si se acopera cu apa.
  • Se introduce Vasul la cuptor (cu capacul pus) 30 de minute.
  • Se scoate Vasul de la cuptor, se adauga 200 de mililitri de vin si condimente naturale.
  • Se reintroduce la cuptor (cu capacul pus) inca 30 de minute. In timpul in care Vasul este la cuptor se pregatesc si celelalte ingrediente.
  • Mazarea se fierbe in apa circa 15 minute. Ceapa se taie marunt si se condimenteaza cu boia si piper.
  • Morcovul se da pe razatoare. Mararul se taie marunt. Se scoate Vasul Roman de la cuptor. Se adauga ceapa si morcovul, si se introduce Vasul la cuptor (cu capacul pus) 1 ora.
  • Se scoate Vasul de la cuptor. Se adauga mazarea, mararul si sosul de rosii si se introduce Vasul la cuptor (cu capacul pus) 1 ora.
  • Dupa 1 ora se ia capacul si se mai lasa Vasul la cuptor, la foc potrivit, inca 30 de minute.
  • Dupa un total de 3,5 ore.


Poze

Mancare de mazare
Mancare de mazare - poza 2
Mancare de mazare - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

17/02/2014

E buuun!!!!

(0) (0) Abuz
25/01/2014

Ok

(0) (0) Abuz
05/10/2013

Comentariul tău:fantastic

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Mâncare de linte cu cârnați de morteau
Mâncare de linte cu cârnați de morteau
20 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Chifteluțe de mazăre și feta în air fryer
Chifteluțe de mazăre și feta în air fryer
4 porții
21 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
2 porții
24 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează