Mancare de mazare

Felul principal
8 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Vasul Roman se tine scufundat in apa cel putin 20 de minute. Pulpa de vita se taie in bucati mari.
  • Se aseaza carnea taiata in Vasul Roman si se acopera cu apa.
  • Se introduce Vasul la cuptor (cu capacul pus) 30 de minute.
  • Se scoate Vasul de la cuptor, se adauga 200 de mililitri de vin si condimente naturale.
  • Se reintroduce la cuptor (cu capacul pus) inca 30 de minute. In timpul in care Vasul este la cuptor se pregatesc si celelalte ingrediente.
  • Mazarea se fierbe in apa circa 15 minute. Ceapa se taie marunt si se condimenteaza cu boia si piper.
  • Morcovul se da pe razatoare. Mararul se taie marunt. Se scoate Vasul Roman de la cuptor. Se adauga ceapa si morcovul, si se introduce Vasul la cuptor (cu capacul pus) 1 ora.
  • Se scoate Vasul de la cuptor. Se adauga mazarea, mararul si sosul de rosii si se introduce Vasul la cuptor (cu capacul pus) 1 ora.
  • Dupa 1 ora se ia capacul si se mai lasa Vasul la cuptor, la foc potrivit, inca 30 de minute.
  • Dupa un total de 3,5 ore.
FFlorinescu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

17/02/2014

E buuun!!!!

(0) (0) abuz
25/01/2014

Ok

(0) (0) abuz
05/10/2013

Comentariul tău:fantastic

(0) (0) abuz