Petitchef

Mancare de marar

Felul principal
4 porții
10 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Am tocat ceapa marunt si am calit-o in uleiul de masline pana a devenit translucida.Ceapa nu trebuie complet calita pentru ca am adaugat si pieptul de pui si le-am mai calit impreuna asa ca nu vroiam ceapa arsa si piept bine facut.Peste carne si ceapa am adaugat mararul tocat.Data viitoare am sa-l toc mai marunt si asa si recomand.Peste toate am adaugat cam 100ml de apa si am lasat sa fiarba pentru 15 minute.Dupa sfertul de ora am adaugat rosiile si bulionul si am mai lasat pe foc alte 15 minute ca sa scada.
    Desi neobisnuit pentru mine acest fel de mancare m-a surprins placut.Mararul ala da o prospetime si un gust deosebit.
    Pofta buna


Poze

Mancare de marar
Mancare de marar - poza 2
Mancare de marar - poza 3

Întrebări:




Comentarii (14):

12/06/2013

Delicios

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/07/2014

Delicios...

(0) (0) Abuz
19/05/2014

Super buna nota 20.

(0) (0) Abuz
27/09/2013

Imi place gustul de marar

(0) (0) Abuz
28/05/2013

O reteta usoara, dar savuroasa. o recomand tuturor

(0) (0) Abuz
22/05/2013

Foarte buna.

(0) (0) Abuz
14/05/2013

Foarte buna delicioasa imi place la nebunie

(0) (0) Abuz
21/03/2013

O mancare excelenta si usoara!!!!!!! Sa nu uitam ca mararul contine vitamina C.

(0) (0) Abuz
02/07/2012

Deja mi-a facut pofta! acum o prepar si eu!

(0) (0) Abuz
30/06/2012

E super tare chiar m-a surprin am incercat-o si mi0a placut e super super tare!!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează