Am tocat ceapa marunt si am calit-o in uleiul de masline pana a devenit translucida.Ceapa nu trebuie complet calita pentru ca am adaugat si pieptul de pui si le-am mai calit impreuna asa ca nu vroiam ceapa arsa si piept bine facut.Peste carne si ceapa am adaugat mararul tocat.Data viitoare am sa-l toc mai marunt si asa si recomand.Peste toate am adaugat cam 100ml de apa si am lasat sa fiarba pentru 15 minute.Dupa sfertul de ora am adaugat rosiile si bulionul si am mai lasat pe foc alte 15 minute ca sa scada. Desi neobisnuit pentru mine acest fel de mancare m-a surprins placut.Mararul ala da o prospetime si un gust deosebit. Pofta buna
Comentarii (14):
Delicios
Delicios...
Super buna nota 20.
Imi place gustul de marar
O reteta usoara, dar savuroasa. o recomand tuturor
Foarte buna.
Foarte buna delicioasa imi place la nebunie
O mancare excelenta si usoara!!!!!!! Sa nu uitam ca mararul contine vitamina C.
Deja mi-a facut pofta! acum o prepar si eu!
E super tare chiar m-a surprin am incercat-o si mi0a placut e super super tare!!