Mancare de marar

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Am tocat ceapa marunt si am calit-o in uleiul de masline pana a devenit translucida.Ceapa nu trebuie complet calita pentru ca am adaugat si pieptul de pui si le-am mai calit impreuna asa ca nu vroiam ceapa arsa si piept bine facut.Peste carne si ceapa am adaugat mararul tocat.Data viitoare am sa-l toc mai marunt si asa si recomand.Peste toate am adaugat cam 100ml de apa si am lasat sa fiarba pentru 15 minute.Dupa sfertul de ora am adaugat rosiile si bulionul si am mai lasat pe foc alte 15 minute ca sa scada.
    Desi neobisnuit pentru mine acest fel de mancare m-a surprins placut.Mararul ala da o prospetime si un gust deosebit.
    Pofta buna

Punctează această reţetă

gabrielaolteanuGabrielaolteanu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Delicios

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicios...

abuz

anonymous

Super buna nota 20.

abuz

anonymous

Imi place gustul de marar

abuz

anonymous

O reteta usoara, dar savuroasa. o recomand tuturor

abuz

anonymous

Foarte buna.

abuz

anonymous

Foarte buna delicioasa imi place la nebunie

abuz

anonymous

O mancare excelenta si usoara!!!!!!! Sa nu uitam ca mararul contine vitamina C.

abuz

anonymous

Deja mi-a facut pofta! acum o prepar si eu!

abuz

anonymous

E super tare chiar m-a surprin am incercat-o si mi0a placut e super super tare!!

abuz
  • pagina 1 / 2