Petitchef

Mancare de marar

O mancare de post.

Felul principal
4 porții
10 min
15 min
Foarte ușor
68 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 2.7 (0.68€/porție)

Preparare

  • Ceapa se curata, se spala si se taie marunt, apoi se pune la calit (inabusit) intr-o tigaie cu putin ulei. Dupa 1-2 minute se amesteca in ceapa si mararul spalat si tocat marunt.

    Cand ceapa este usor aurie, se toarna un pahar cu apa, si se lasa mancarea sa mai fiarba cca 10-15 minute la foc moale.
  • Intre timp, intr-o alta tigaie se face un sos alb din putin ulei, sare si o lingurita rasa de faina, care se va stinge cu zeama din mancare, dupa care se amesteca sosul in mancarea de marar.

    Dupa ce mai fierbe 1-2 minute, avand grija sa amestecati des cu o lingura din lemn ca sa nu se prinda sosul de fundul tigaii, mai adaugati sare, daca este necesar, dati un praf de piper si inchideti focul.
  • Se serveste calda, alaturi de o salata de rosii. Este o mancare delicioasa mai ales pentru persoanele care prefera plantele aromate precum mararul.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 68Kcal
  • Carbo: 4.6g
  • Grăsimi: 4.4g
  • Grăsimi sat.: 0.6g
  • Proteine: 1.2g
  • Fibre: 2.9g
  • Zahăr: 2.9g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (42g)


Întrebări:




Comentarii (33):

Lulu, 14/11/2018

Foarte buna si ca garnitura!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/10/2016

Excelenta si fara faina , cu bulion

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Etnoboutique, 22/12/2013

Uimitoare reteta ...dietetica,economica,aromata ,ieftina si de mare efect.! Abia astept sa o gatesc...desi ardeleanca fiind ma gandesc sa o folosesc pe viitor si ca garnitura langa fripturi...asta dupa post evident

(0) (0) Abuz
14/12/2013

Este excelenta

(0) (0) Abuz
14/12/2013

Bun bun

(0) (0) Abuz
14/12/2013

Bun

(0) (0) Abuz
Theodora, 14/12/2013

Banuesc ,ca este buna , sincer nu am incercat aceasta reteta!!!!!

(0) (0) Abuz
13/12/2013

Pare buna,trebuie incercata

(0) (0) Abuz
gabrielacuisine
gabrielacuisine, 13/12/2013

Mancare de maraaar! Doamne ce bunatate! nu am mai mancat de un secol, de cand traia bunica mea! felicitari pentru reteta!

(0) (0) Abuz
13/12/2013

Foarte bun

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 4

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Panini cu somon, mozzarella, marar
Panini cu somon, mozzarella, marar
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bagel cu somon, castravete si crema de branza
Bagel cu somon, castravete si crema de branza
1 porții
11 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salată de somon, năut și portocale
Salată de somon, năut și portocale
3 porții
19 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Salată crocantă de castraveți și cartofi
Salată crocantă de castraveți și cartofi
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează