Lonza di maiale con funghi(muschi de porc cu ciuperci)

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 20 m

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)


Preparare

Preparare40 min
Gătire40 min
  • Preparare:intr-o tigaie cu putin ulei prajim feliile de carne pe ambele parti dupa care le dam deoparte. In aceeasi tigaie distuim ceapa taiata marunt circa 3-4 minute dupa care adaugam ciupercile taiate marunt.
  • Cand ciupercile au lasat toata apa adaugam si sosul de rosii si mai fierbem cateva minute. Luam o felie de carne si asezam deasupra ei ciuperci si o felie de cascaval, adaugam cea dea 2 a felie de carne, ciuperci si terminam cu felia de cascaval.
  • Asezam in tigaie , punem capacul si frigem 5 minute, timp in care cascavalul se topeste se poate servi alaturi de un piure de cartofi.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+