Lonza di maiale con funghi(muschi de porc cu ciuperci)
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Preparare
Preparare40 min
Gătire40 min
- Preparare:intr-o tigaie cu putin ulei prajim feliile de carne pe ambele parti dupa care le dam deoparte. In aceeasi tigaie distuim ceapa taiata marunt circa 3-4 minute dupa care adaugam ciupercile taiate marunt.
- Cand ciupercile au lasat toata apa adaugam si sosul de rosii si mai fierbem cateva minute. Luam o felie de carne si asezam deasupra ei ciuperci si o felie de cascaval, adaugam cea dea 2 a felie de carne, ciuperci si terminam cu felia de cascaval.
- Asezam in tigaie , punem capacul si frigem 5 minute, timp in care cascavalul se topeste se poate servi alaturi de un piure de cartofi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!