Lectia de gatit n.5 ~ piure de spanac

Felul principal
1 porții
Foarte ușor
15 min

Ingrediente

1

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Aligot - piure de cartofi cu branza


Preparare

Preparare5 min
Gătire10 min
  • Preparare: curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt. In 2 linguri de masline le prajim pana devin transparente.
  • Adaugam spanacul, de preferat e sa-l lasati sa se decongeleze. Amestecam pana se omogenizeaza cu ceapa.
  • Turnam laptele, potrivim de sare. Lasam sa fiarba la foc mic timp de 5 minute.
  • Dizolvam faina in putina apa rece si o turnam peste spanac. Mai fierbem 1 minut, cat sa se ingroase. Potrivim si de piper.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+