Piure de spanac

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Untul se topeste si se adauga usturoiul maruntit. Se lasa putin sa-si elibereze usturoiul aromele.Se adauga spanacul congelat si 2-3 linguri de apa. Se lasa pe foc pana se dezgheata spanacul.
  • Faina se desface cu lapte, avand grija sa nu ramana cocoloase si se adauga peste spanac. Va recomand sa adaugati laptele si faina treptat, altfel riscati ca pireul sa devina prea consistent.
  • Asadar, adaugati treptat, pana ajungeti la consistenta dorita. Urmatorul pas (si ultimul) e condimentarea folosit doar sare si piper, dar va puteti lasa imaginatia sa zburde.
OOlgutza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

STOICA MARIUS

GUSTOS ELEGANT USOR DE PREPARAT

am gătit această rețetă
abuz

vasile barbascu

Eu pun făină direct peste spanacul calit în unt, amestec cu o lingură de lemn până se leagă, torn lapte până obțin un piure pe placul meu.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super reteta si simpla .

am gătit această rețetă
abuz

scarfy0

Foarte bun si simplu de facut.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Da ff ...ok

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Multumim!

abuz

anonymous

Delicios

abuz