Petitchef

Piure de spanac

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Untul se topeste si se adauga usturoiul maruntit. Se lasa putin sa-si elibereze usturoiul aromele.Se adauga spanacul congelat si 2-3 linguri de apa. Se lasa pe foc pana se dezgheata spanacul.
  • Faina se desface cu lapte, avand grija sa nu ramana cocoloase si se adauga peste spanac. Va recomand sa adaugati laptele si faina treptat, altfel riscati ca pireul sa devina prea consistent.
  • Asadar, adaugati treptat, pana ajungeti la consistenta dorita. Urmatorul pas (si ultimul) e condimentarea folosit doar sare si piper, dar va puteti lasa imaginatia sa zburde.


Poze

Piure de spanac
Piure de spanac - poza 2
Piure de spanac - poza 3
Piure de spanac - poza 4
Piure de spanac - poza 5
Piure de spanac - poza 6

Întrebări:




Comentarii:

STOICA MARIUS, 05/09/2018

GUSTOS ELEGANT USOR DE PREPARAT

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
vasile barbascu, 22/10/2017

Eu pun făină direct peste spanacul calit în unt, amestec cu o lingură de lemn până se leagă, torn lapte până obțin un piure pe placul meu.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/07/2015

Super reteta si simpla .

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
scarfy0, 26/06/2014

Foarte bun si simplu de facut.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/10/2013

Da ff ...ok

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/02/2015

Multumim!

(0) (0) Abuz
03/03/2013

Delicios

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Piure de mere la multiooker cookeo
Piure de mere la multiooker cookeo
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.8 / 5
Rețetă Mini brioșe cu piure de cartofi
Mini brioșe cu piure de cartofi
9 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează