Untul se topeste si se adauga usturoiul maruntit. Se lasa putin sa-si elibereze usturoiul aromele.Se adauga spanacul congelat si 2-3 linguri de apa. Se lasa pe foc pana se dezgheata spanacul.
Faina se desface cu lapte, avand grija sa nu ramana cocoloase si se adauga peste spanac. Va recomand sa adaugati laptele si faina treptat, altfel riscati ca pireul sa devina prea consistent.
Asadar, adaugati treptat, pana ajungeti la consistenta dorita. Urmatorul pas (si ultimul) e condimentarea folosit doar sare si piper, dar va puteti lasa imaginatia sa zburde.
Comentarii:
GUSTOS ELEGANT USOR DE PREPARAT
Eu pun făină direct peste spanacul calit în unt, amestec cu o lingură de lemn până se leagă, torn lapte până obțin un piure pe placul meu.
Super reteta si simpla .
Foarte bun si simplu de facut.
Da ff ...ok
Multumim!
Delicios