Iepure cu ciuperci champinion
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire35 min
- Preparare: spalam si sergem bucatile de carne, le condimentam si le trecem printr-un strat fin de faina.
Punem uleiul la incins si cand este pregatit adaugam bucatile de carne si le lasam putin la rumenit. Dupa ce s-au rumenit adaugam apa si vinul , punem o lingura de boia si le lasam la foc mic.
Lasam sa clocoteasca la foc mic carea si acoperita cu capac timp de 15-20 minute. Dupa aceea adaugam ciupercile si mai lasam cu capac pret de 10 minute, nu am mai completat cu apa ca au lasat ciupercile. Lasam sa scada apa, mai dragem cu condimente la final daca trebuie si adaugam o lingura de verdeata maruntita ( telina si salvie am pus eu ) . Se serveste cald cu ce garnitura doriti, eu am facut cartofi piure e data asta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
E foarte buna,si chiar usor si repede de preparat.
am gătit această rețetă
anonymous
Frumos
am gătit această rețetă
anonymous
Varza fara carne
anonymous
O reteta ptr soferii de tir in parcari care au noroc de un iepuras
anonymous
Este foarte simplà am adàugat putin usturoi putin mustar poftà bunà cu piure de casà si capia la borcan
anonymous
Maninci doar daca mori de foame
anonymous
Super
anonymous
Super
anonymous
Prea simpla
anonymous
Buna
Punctează această reţetă