Icre de vinete

votează acum
Icre de vinete
Felul principal
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Vanata se inteapa in mai multe locuri cu o furculita. Se inveleste in mai multe straturi de folie de aluminiu si se pune la copt direct pe flacara cea mai mica aragazului.
  • Se coace pe toate partile circa 30 minute. Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei 15 minute. Intre timp se caleste ceapa tocata in ulei pana se inmoaie. Dupa ce s-a racorit vanata se curata de coaja si miezul se toaca.
  • Se amesteca miezul cu ceapa calita, sucul de rodie, otetul si sarea si se raceste la frigider inainte de servire.

Punctează această reţetă

A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: