Icre de vinete
votează acum
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Vanata se inteapa in mai multe locuri cu o furculita. Se inveleste in mai multe straturi de folie de aluminiu si se pune la copt direct pe flacara cea mai mica aragazului.
- Se coace pe toate partile circa 30 minute. Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei 15 minute. Intre timp se caleste ceapa tocata in ulei pana se inmoaie. Dupa ce s-a racorit vanata se curata de coaja si miezul se toaca.
- Se amesteca miezul cu ceapa calita, sucul de rodie, otetul si sarea si se raceste la frigider inainte de servire.
Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!