Frittata cu cartofi, porumb si ardei

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Cartofii se feliaza subtire, ca sa se patrunda usor. Ardeiul se taie cubulete, patrunjelul se toaca marunt, ceapa se taie solzisori. Intr-o oala pui la fiert cartofii si ardeiul gras, aproximativ 15 minute, pana poti strapunge cartoful cu o furculita.
  • Se scot cu o spumiera si se pun alaturi. Intr-o tigaie, cand s-a incins uleiul, se pune ceapa la calit. Cand a devenit sticloasa, se pun peste ea cartofii, ardeiul si porumbul si se calesc impreuna inca 2-3 minute. Ouale se bat cu patrunjelul, sarea si piperul.
  • Se scot, tot cu o spumiera, legumele din tigaie, se pun peste oua si apoi se toarna totul la loc in tigaie. Se mai tine pe foc 2-3 minute, amestecand.
  • Apoi se toarna totul intr-o forma, se presara parmezanul si va merge la cuptorul preincalzit, pe un rand mai sus de mijloc, la 180 de grade pentru 10-15 minute sau pana arata bine inchegata.

Punctează această reţetă

Dulceata_de_trandafiriDulceata_de_trandafiri

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

olar_c2018

olar_c2018

De unde ai dedus tu ca nu curata cartofii? E la mintea cocosului trebuia sa te prinzi!

abuz

anonymous

Tu nu cureti intai cartofii inainte sa-i feliezi?

abuz