Frittata la air fryer

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
15 min
192 Kcal

O alternativă ușoară și gustoasă la clasica frittata în tigaie: frittata în friteuză cu aer! De fapt, nu mai este nevoie de tigaie pentru această rețetă, deoarece am pregătit această „omletă” italiană direct în hârtia de pergament. Mai puține grăsimi, mai puține vase de spălat și o masă super gustoasă pe care o poți îmbunătăți cu ierburi aromatice, brânză sau chiar mezeluri, cine ar putea spune mai bine? ;-)


Ingrediente

2
Cost estimat: 1.2 (0.6€/porție)

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare2 min
Gătire13 min

Observații

Cât pot păstra frittata?

O puteți păstra la frigider timp de 1 zi acoperind-o cu folie alimentară.

Cât timp ar trebui să gătiți frittata în friteuza cu aer?

13 minute. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați la sfârșitul gătirii: uneori, timpii trebuie ajustați în funcție de puterea friteuzei dvs. cu aer.

Ce pot adăuga la frittata?

Puteți adăuga șuncă, ceapă tocată mărunt, dovlecel ras sau brânză ruptă în bucăți mici de exemplu!

Cum se face frittata cu aer mai pufoasă?

Adăugați puțin lapte în amestecul de ouă: pentru 4 ouă vor fi suficiente 2 linguri de lapte.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 192Kcal
  • Carbo: 1.3g
  • Grăsimi: 13.4g
  • Grăsimi sat.: 4.6g
  • Proteine: 16.3g
  • Fibre: 0.3g
  • Zahăr: 1.1g
  • ProPoints: 5
  • SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (112g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+