Frittata cu somon afumat si legume

Frittata cu somon afumat si legume
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Astazi am incercat un nou tip de frittata. Reteta mi-a venit pe loc si am pus laolalta legumele preferate care s-au potrivit de minune cu ouale si somonul afumat. Rezulatul a fost delicios si nici nu a trebuit sa petrec prea mult timp in bucatarie !

Ingrediente

6

Pentru o tava de frittata (6 portii) aveti nevoie de :

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Incepeti prin a curata ciupercile cu un burete de sarma si clatiti foarte rapid cu putina apa. Taiati-le felii de dimensiuni medii si caliti-le alaturi de ceapa tocata marunt si ardeiul gras taiat cubulete. Lasati pe foc pana legumele sunt aprope gatite. La final adaugati si porumbul si mai lasati de foc 2-3 minute. Condimentati cu putina sare si piper. bol amestecati ouale batute cu smantana, somonul afumat taiat bucatele mici si parmezantul. Daca vreti puteti adauga si aici putina sare, insa tineti cont de faptul ca somonul si parmezantul sunt sarate!
  • Turnati amestecul din tigaie peste oua si amestecati incet.

    Ungeti o tava cu unt si turnati amestescul obtinut, dupa care introduceti la cuptorul preincalzit (200 grade) pentru aproximativ 20-30 de minute, pana amestecul este compact si capata o frumoasa culoare aramie.
  • Serviti alaturi de paine integrala proaspat scoasa din cuptor! Acest preparat poate tine loc de brunch, pranz sau chiar si cina!
  • Pofta buna si o duminica frumoasa!

Punctează această reţetă

cocktailof_s2014Cocktailof_s2014

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Gina53

Fb

abuz

anonymous

Buuuuuna rau

abuz