Frittata cu legume si parmezan

Frittata cu legume si parmezan
Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire15 min
  • Incingeti 2 linguri de ulei intr-o tigaie de teflon.Adaugati ceapa, dovlecelul, ciupercile, gogosarul, sarea, cimbrul si piperul.Caliti ~8 min., amestecand ocazional,sau pana in momentul in care toate sucurile lasate de legume s-au evaporat.
  • Amestecati ouala intr-un bol, si adaugati parmezanul (daca il folositi).Puneti lingura de ulei ramasa intr-un vas termorezistent, adaugati legumele, turnati peste ouale batute si bagati la cuptor pentru 15 min .

Punctează această reţetă

Cris_cokieCris_cokie

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Lixandra

Reteta e ok dar nu se pun toate legumele la calit in acelasi timp . Se pun mai inatai ciupercile impreuna cu ceapa si o lingura de ulei , se lasa sa se caleasca impreuna pana ceapa e eproape topita si nu mai exista zeama . Se adauga apoi dovlecelul si ardeiul gras si se mai lasa pana ambele se inmoaie putin dupa care se pun in vasul care v-a merge la cuptor . Peste aceasta compozitie se presara putina feta rasa , cascaval ras si putin piper pentru ca sare exista de la feta si cascaval . Se bat ouale (cantitatile sunt aproximative in functie de cate portii doriti)cu un mixer ca sa fie mai aerate , se adauga putin lapte si se bat inca putin . Se toarna coompoozitia de oua peste celelalte ingrediente , se presara putin parmezan deasupra si se da la cuptor la 200 grade pana se rumeneste frumos .

abuz

Ojeni

Cred ca e super buna !

abuz

anonymous

P

abuz

anonymous

E foarte buna!!!

abuz

anonymous

SUPER GUSTOASA

abuz