Se curata si se taie in sferturi ceapa si usturoiul. Se curata morcovul si se taie rondele. Carnea se condimenteaza cu piper si se prajeste in 3 linguri de ulei pe toate partile. Se adauga ceapa, usturoiul, morcovul si se prajesc in continuare ~10 minute. Se adauga rozmarinul, 150 ml de vin si cele 2 linguri de bulion. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor 1 ½ ore la 200 grade. Perele se taie in doua, se scoate cotorul si se taie feliute. Ciupercile se prajesc intr-o tigaie in 2 linguri de ulei, apoi se adauga perele, se stinge cu restul de vin si se fierb putin. Se adauga si sosul in care a stat carnea la cuptor. Se condimenteaza cu sare si piper. Se feliaza bucata de carne si se serveste alaturi de sosul cu legume.
Comentarii (12):
Este inca la cuptor, dar miroase super!! revin cu alt comentariu dupa ce gust :D
E super!!!
E f f f buna rfspect
SPURERB
Fara cuvite e super ingenioasa...
Foarte buna
De mult cautam asa ceva
Excelent
Excelent si atat
Hmm