Friptura de vita "baronesse" cu pere

Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire2 ore
- Se curata si se taie in sferturi ceapa si usturoiul. Se curata morcovul si se taie rondele.
Carnea se condimenteaza cu piper si se prajeste in 3 linguri de ulei pe toate partile. Se adauga ceapa, usturoiul, morcovul si se prajesc in continuare ~10 minute. Se adauga rozmarinul, 150 ml de vin si cele 2 linguri de bulion.
Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor 1 ½ ore la 200 grade.
Perele se taie in doua, se scoate cotorul si se taie feliute.
Ciupercile se prajesc intr-o tigaie in 2 linguri de ulei, apoi se adauga perele, se stinge cu restul de vin si se fierb putin. Se adauga si sosul in care a stat carnea la cuptor.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Se feliaza bucata de carne si se serveste alaturi de sosul cu legume.
Bon Appetit!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Este inca la cuptor, dar miroase super!! revin cu alt comentariu dupa ce gust :D
am gătit această rețetă
anonymous
E super!!!
am gătit această rețetă
anonymous
E f f f buna rfspect
anonymous
SPURERB

Nicolae
Fara cuvite e super ingenioasa...
anonymous
Foarte buna
anonymous
De mult cautam asa ceva
anonymous
Excelent
anonymous
Excelent si atat
anonymous
Hmm
Punctează această reţetă